Berg-Hansen sertifisert på Air France-KLMs NDC-plattform

Berg-Hansen er sertifisert av Air France-KLM på konsernets NDC-plattform*. De er den første handelspartneren som får denne statusen i Nord-Europa.

Takket være NDC får Berg-Hansen muligheten til å et rikere innhold fra Air France-KLM, via en direkte forbindelse til NDC-plattformen, heter det i en pressemelding fra KLM.

– Dette er en annen viktig milepæl i vår NDC-strategi, hvor målet er å levere lønnsomme løsninger og relevant innhold til kundene våre. Vi takker Air France-KLM for det som er starten på et godt samarbeid. Vi elsker partnere som ønsker å være i front, og som vil utvikle de beste produktene til reisende, sier Petter Brodahl, konserndirektør i Berg-Hansen.

– Vi er stolte av denne felles milepælen med et av de største reisebyråene i Norge. NDC gir tilgang til eksklusive tilbud, baner vei for videreutvikling av mersalg gjennom distribusjon av rikt innhold og tilpassede tilbud. Dette er en viktig faktor for å forbedre våre felles kunders opplevelse, sier Barry ter Voert, Senior Vice President for salg i Europa i Air France-KLM.

– Dette er et annet resultat av Air France-KLMs sterke tilstedeværelse i Norge. Vårt salgsteam jobber hardt for å utvikle en bærekraftig virksomhet, og i Norge er jeg glad for at vi kan støtte Berg-Hansen, sammen med andre handelspartnere, mot en bedre distribusjonsevne, kommenterer Halvor Gløersen, salgsdirektør for Air France-KLM i Norge.

Air France-KLM utvikler sitt NDC-tilbud og investerer i muligheter hvor partnere får tilgang til, kan bestille og selge, den ved å koble til Air France-KLMs NDC API (Application Programming Interface) eller ved å bruke det dedikerte Air France-KLM Agent Booking Tool, en online booking-portal for reisebyråer.

*NDC står for IATA New Distribution Capability.

Foto: En KLM-maskin i flukt over nederlandske tulipanåkre. Foto fra Air France-KLM.