Invitasjon: HSMAI Møte- og Eventbørsen

Ønsker du inspirasjon til å løfte ditt neste arrangement til nye høyder? Da vil vi gjerne invitere deg til HSMAI Møte- og Eventbørsen

Torsdag 9. januar 2020 på Scandic Fornebu

HSMAI samler spennende tilbydere og eventbyråer, slik at du kan møte alle på en dag og begynne planleggingen tidlig på året. Vi begynner med registrering og lunsj kl 11:00 og starter det faglige programmet presis kl. 12.00

Vi er nå utrolig stolt over å kunne fortelle at en verdens beste foredragsholdere på dette området, slik vi ser det, vil holde åpningsforedraget kl. 12:00

Han har vært med oss en gang tidligere på et av våre europeiske arrangementer, men aldri før i Norge. Hele 95 % av over 200 ledere evaluerte foredraget med svært bra.

Han må lyttes til når han skal snakke om følgende:

«Everything Nobody’s Telling You About Social Media. How a group of kids took over social media, and everything they’ve learnt along the way»

By Steven Bartlett

Steven Bartlett is the 27-year-old CEO of Social Chain – a leading, social-first marketing agency, that uses owned media, marketing and technology to build social brands. From a bedroom in Manchester, this university dropout built the group’s two flagship companies – Social Chain and Media Chain – when he was just 22 years old.

An award-winning innovator entrepreneur with over 30 accolades including `Great British Entrepreneur of the Year and Most Influential Agency Figure 2018, Steven also acts as a speaker, investor and content creator, hosting top charting podcast, ‘The Diary of a CEO’ and creating video content seen to hit over 30 million views online.

An innovator within the industry, 2018 saw Steven create LikeWise, a tool aimed to detect fraud within the marketing industry. Voted as one of the top 5 innovations within marketing this year, Steven’s aim was to shed light and create transparency within his own industry, ensuring marketeers are protected and that standards remain high. Steven has also committed to contributing towards The Global Goals – an initiative in which world leaders agreed to 17 goals for a better world by 2030, with the goals of having the power to end poverty, fight inequality and stop climate change. Steven made a public pledge to donate $1,000,000 of both his own and Social Chain’s resources to the Goals.

More about The Social Chain

The Social Chain is the first integrated social media company. It uses its world-leading reach, industry-defining marketing capabilities and first-party data to build and scale owned social media brands. By definition these are modern brands that have been inspired, driven and loved by social media users.

Social Chain Agency is the fastest growing social media marketing agency in Europe, growing from humble origins to becoming a multi-award winning marketing agency with 5 offices globally in just four years. Through delivering bespoke social-first strategies and pioneering campaigns, their impressive client list includes the likes of Amazon, Coca Cola ASOS, Superdry and SkyBet to name a few. Since its onset, the digital publishing house Media Chain now owns some of the largest media assets online – reaching over 1.8 billion people a month through a series of online brands including Student Problems, Sporf, Love Food and The Football Republic.

With over 700 employees situated across Manchester, London, New York, Berlin and Munich. The group consists of an eclectic mix of social publishing, social marketing and social commerce. Projected Revenue: £200,000,000 GBP

Nyhet! HSMAI Europa har inngått et omfattende samarbeid med Cvent

Dette er en stor global aktør som nå vokser sterkt i Europa. Det vil bli sendt ut pressemelding om dette senere. Vi er så heldig å ha fått med oss Cvent på Møte- og Eventbørsen og de vil også holde et svært interessant foredrag om ettermiddagen.

HSMAI og våre utstillere byr på:

  • Scandic Fornebu sin fantastiske lunsjbuffet
  • En tidseffektiv og interaktiv møteplass hvor hele bransjen er samlet
  • Gratis deltagelse hele dagen
  • Forhåndsbookede avtaler (du vil få en egen mail når møtebookingen er åpen)
  • Fantastisk inspirerende og engasjerende faglig program
  • Gratis deltakelse på HSMAI Awards om kvelden for alle som har vært med på dagtid og er direkte kjøpere eller påmeldte utstillere. (Ikke gratis for bransjeaktører, eventbyråer eller potensielle utstillere)

Press her for påmelding