Ensomt juletre søker gaver

I desember samler Nordic Choice Hotels inn julegaver på sine over 200 hotell i Norden for å bidra til å gjøre julen litt lysere for barn og voksne i en vanskelig livssituasjon.

Hvert år siden 2012 har Nordic Choice Hotels samlet inn julegaver til barn og voksne gjennom initiativet “Ensomt juletre søker gaver”. Hotellene samarbeider med organisasjoner i sine lokalmiljøer som bidrar til å gjøre en forskjell under julehøytiden for vanskeligstilte mennesker.

Naboer, gjester og ansatte ønskes velkommen til å legge gaver under juletrærne hos samtlige av de over 200 hotellene til hotellkonsernet i Norden.

– 360 000 julegaver har blitt samlet inn til like mange barn og voksne siden initiativet “Ensomt juletre søker gaver” startet i 2012. Det viser enorm giverglede og engasjement i lokalmiljøene knyttet til våre hoteller over hele Norden. Et av julens viktigste budskap er å ta vare på de rundt seg, vi er derfor glade for å kunne bidra til å spre glede i lokalsamfunnet, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotel.


Slik kan du bidra:
1. 
Kjøp en gave og pakk den inn. Tenk på at gaven kan være noe et barn eller voksen vil ha og ønsker seg, ikke bare noe du tror de trenger. Det kan gjerne være en opplevelse, som gavekort på kino f.eks.
2. Pakk inn gaven og skriv en lapp på med informasjon som beskriver hvilken alder eller hvilken interesse gaven kan passe til. For eksempel «God jul til deg som er 3-5 år gammel og liker å leke utendørs. Julehilsen fra Pia».
3. Lever julegaven på et Nordic Choice Hotel i nærheten av der du bor.

Foto: Hvert år samler Nordic Choice-hotellene inn julegaver til vanskeligstilte barn. Foto fra Nordic Choice Hotels.