Kick-start 2020 på HSMAI Møte- og Eventbørsen

HSMAI Møte- og Eventbørsen er Norges største møteplass for alle som jobber med innkjøp, booking, administrasjon av kurs, konferanser, møter og events

Torsdag 9. januar er alt klart for 2020-utgaven av HSMAI Møte- og EventbørsenScandic Fornebu. Dette er et arrangement du ikke kan gå glipp av, her får du en kick-start på det nye året og treffer representanter for alle deler av møte- og eventbransjen.

Bestill din billett i dag, det er gratis å delta! 

Loddtrekning

Ved påmelding snarest og innen utgangen av mandag 6. januar blir du blir med i trekningen av en 3-dagers tur til London. Dette inkluderer fly for 2 personer med opphold i dobbeltrom  på kanskje det mest fasjonable hotellet i London – Savoy Hotel. Reisen vil være i forbindelse med HSMAI Region Europe aktiviteter i London i januar og du er også invitert til å delta på vår prisfest på samme hotell tirsdag 28. januar:  https://hsmai.eu/roc-2020-roc/

HSMAI Møte- og Eventbørsen får du den input du trenger for å løfte ditt neste arrangement til nye høyder. Her treffer du hoteller og hotellkjeder, destinasjoner, konferanselokaler og andre leverandører. Mange har spesialtilbud akkurat denne dagen. Vi legger opp forhåndsbookede avtaler (du vil få en egen mail med link til møtebooking).

HSMAI og våre utstillere byr på Scandic Fornebus fantastiske lunsjbuffet, et inspirerende og engasjerende faglig program, pluss gratis deltagelse på HSMAI Awards om kvelden, for alle som har vært med på dagtid, og er direkte kjøpere eller påmeldte utstillere (ikke gratis for bransjeaktører, eventbyråer eller potensielle utstillere). Bli med på event- og reiselivsbransjens ”Oscarutdeling”. Her blir det festmiddag, prisdryss til de beste, og underholdning!

Inspirerende faglig program

Vi har lagt opp et meget interessant faglig program. Du møter:

Steven Bartlett som skal holde et foredrag om “Everything Nobody’s Telling You About Social Media”

  • Vi er utrolig stolt over at han, som er en av  verdens beste foredragsholdere på dette området slik vi ser det, vil holde åpningsforedraget kl. 12:00. Han har vært med oss en gang tidligere på et av våre europeiske arrangementer, men aldri før i Norge. Hele 95% av over 200 ledere evaluerte foredraget med svært bra.

Vi  skal også ha med fire ledere, som deler av sine erfaringer i korte innlegg.

  • Hans Jørgen Elnæs, en av Norges fremste flyanalytikere, tar for seg økende miljøbevissthet og tiltak for reduksjon av utslipp fra luftfarten.
  • Bærekraftige møter – fra ord til handling. Det har vært snakket om bærekraft i over 30 år – men for mange har det hittil vært mye i festtaler. Nå er tiden inne for å gå fra ord til handling, mener Sven Jensen, account director i reklamebyrået TRY.
  • SEO – vinn eller forsvinn. SEO er et fagfelt mange har hørt om, men få har forstått viktigheten av. Riktig arbeid med SEO  kan gi bedriften et fantastisk konkurransefortrinn. Gjøres det derimot feil, kan det få alvorlige konsekvenser.  Foredraget gir en rask innføring i SEO, hvorfor dette er et fagfelt som bør opp på agendaen. Av Trine Sandvik Kolbjørnsen, markedssjef/Fagspesialist Content i Markedssjefene
  • The Future of Event Technology, med Jamie Vaughan, Head of European Sales, Event Cloud.

Konferansier på dagtid er Kjersti Hagen Risberg, daglig leder i InnoKo AS. Hun har lang fartstid innen markedsføring, digitalisering og endringsledelse.

For påmelding og mer informasjon om program med mer, følg denne linken 

Du finner all informasjon om arrangementet, foreløpig påmeldte utstillere etc. her

For evt. spørsmål,  ta kontakt med prosjektleder Monika Hove på mh@hsmai.eu