Verdens største Comfort Hotel har åpnet på Arlanda flyplass

Den 30 januar åpnet dørene til Comfort Hotel Arlanda Airport. Det 503 rom store flyplasshotellet er ett av flere nye hotell som hotellkjeden Comfort Hotel kommer til å åpne i løpet av en treårsperiode. Med plassering mellom terminal 4 og 5 har gjestene bare 2 minutter å gå til den internasjonale terminalen og til en av Sveriges mest trafikkerte togstasjoner.

Comfort Hotel er den miljøbevisste hotellkjeden som vil utfordre det tradisjonelle bildet av hva et hotell skal tilby og hvordan det skal brukes av gjesten. Med fokus på utvalgt service er målsettingen å gjøre gjestenes besøk så bra som mulig gjennom en god natts søvn, holdbart arbeid når det gjelder både personale og miljø, og en perfekt plassering av hotellet – alt med formålet å kunne tilby best mulig pris i sitt segment.

 Comfort Hotel har et utrolig smart og moderne konsept med mange bra digitale løsninger. Det skal bli ekstra spennende å følge våre gjesters digitale reise, fra at de booker rommet gjennom vår app eller hjemmeside til at de sjekker inn og ut gjennom våre Self Service-stasjoner og bruker mobilen sin som nøkkel. Enkle og smarte løsninger som vi håper at flere gjester skal oppdage og bruke, sier Jostein Rajala, General Manager for Comfort Hotel Arlanda Airport.

Hotellets hjerte er i lobbyen med Barception der man kan bestille mat, drikker og snacks døgnet rundt. Man arbeider aktivt med å motvirke matsvinn, f.eks. gjennom å bruke mindre tallerkener og sørge for at man bruker all frukt som er til overs for å lage smoothies. All fisk som serveres er MSC-merket, palmeoljen er bannlyst og på menyen finnes det ikke noe storfekjøtt. Engangsplast har vært borte i et år, og målsetningen er at bare 1% av alt som brukes skal gå til forbrenning.

Lobbyen er designet for møter i alle former, perfekt om du vil sitte i fred og jobbe, ha små eller store møter. Utover lobbyen finnes det fire møterom som man kan booke for en time eller for hele dager. For de aktive tilbyr hotellet et komplett gym med fokus på funksjonell trening.

I 12 etasje finner man Anorak Bar. En takbar som tilbyr enklere mat, snacks og drikke med milelang utsikt der man kan se flyene lette og lande om hverandre. Anorak Bar kan også bookes og brukes for møter , events eller private arrangementer.

– Det føles magisk å stå her og endelig få se hotellet helt ferdig. Den første store byggesteinen av flere som vi legger akkurat nå hvor vi er inne i en utrolig kraftig ekspansjonsfase og med flere spennende prosjekter på gang. Det som gjør meg ekstra glad er at flere personer kommer til å både oppdage og bo på Comfort Hotel ettersom kapasiteten vår øker med over 3000 rom i løpet av tre år, sier Anna Spjuth, Senior Vice President for Comfort Hotel.

De neste flyplasshotellene som åpner er Comfort Hotel Copenhagen Airport den 1 august 2020 og Comfort Hotel Vantaa Airport i Helsinki 2023.