Ukens navn: Christine Kausland

Christine Kausland
Director of Sales
Clarion Hotel The Hub

Christine Kausland 40 år og fra Bergen. Begynte min hotellkarriere og yrkesliv i 1998 som kokkelærling på Quality Hotel Edvard Grieg, Siden har jeg vært innom housekeeping, restaurant, konferanse. Tok meg en liten tur på skolebenken for å fordype meg i marked og salg, har en markedsøkonom utdannelse med med fordypning i salgsledelse. Dette var et bevisst valg da jeg ville jobbe med salg innen hotell. I 2005 startet jeg på Clarion Hotel Admiral og etter to år ble jeg salgsleder. I 2010 flyttet jeg til Oslo og begynte på Clarion Hotel Royal Christiania og i 2014 gikk jeg inn i rollen som Director of Sales. Da utbyggelsen ble et faktum var jeg så utrolig heldig som fikk den unike mulighet til å være med å åpne Norges Største Hotell Clarion Hotel The Hub, og ikke minst fikk jeg være sentral i å utviklet de salgsstrategier som skal til for å åpne et fullt hus fra dag 1.

Christine ble også kåret til årets selger under HSMAI Awards Norway i januar.

Q: Hva består din arbeidshverdag av?

A: Min hverdag handler selge unike løsninger og fantastiske opplevelser for våre kunder. Kontinuerlig jobbe med at vårt salgsteam leverer god service og løsninger for våre kunder. Finne nye markeder og kunder som skal samle mennesker.

Q: Hva er det beste ved jobben din?

A: Det må være og jobbe med mennesker! Se gleden hos kunder når vi tilsammen skaper gode opplevelser. Å jobbe med team som hele tiden strekker seg for å nå nye mål.

Q: Har du noen du har sett opp til?

A: Jeg henter stor inspirasjon av min nærmeste leder. Han har lært meg mye på den reisen vi har gjort og vært en god sparringspartner. 

Q: Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

A: Vi er et ungt kontor og holder på å sette litt tradisjoner. En vi innførte i desember var pakkekalender og ugly christmas sweater på siste dag før jul.

Q: Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

A: Jeg tror vår bedrift har vært medlem hele tiden jeg har jobbet i NCH.

Q: Hva syns du er det beste ved HSMAI?

A: Det at dere skaper en arena for bransjen til å møtes. At dere fremmer unge talenter og feirer bransjen. 

Q: Er det noen aktiviteter eller tiltak du synes HSMAI bør starte opp?

A: Ikke som jeg kommer på i farten. Bare fortsett og videreutvikle det arbeidet dere gjør i for å løfte frem nye talenter og skape et fora hvor man kan lære av hverandre. 

Q: Beskriv en perfekt helg for deg.

A: En perfekt helg er å få være med mine venner og familie, Litt aktivitet og mye god mat!

Q: Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

A: Å politikk er jeg usikker på om jeg skal uttale meg om.. 

Q: Hvordan vil noen som kjenner deg beskrive deg?

A: Jeg vil tro de sier, engasjert, lojal, smilende og glad 

Q: Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

A: Den går til Dubai på litt ferie. For et hotell menneske er jo det et mekka for inspirasjon.

Q: Har du noen spesielle hobbyer?

A: Jeg henter energi ved å trene og finner ro ved å bake 🙂

Q: Om du var fanget på en øde øy, hva ville du tatt med deg, om du fikk velge én ting?

A: Kan være jeg angrer når jeg sitter der, men nå tenker jeg tannbørsten!

Q: Takk, har du ellers noe på hjertet?

A: Vil bare si tusen takk for at dere ga meg den utmerkelsen og for jobben dere gjør!

Foto: Christine Kausland