HSMAI og Norsk Reiseliv inviterer til årets viktigste reiselivsdebatt!

Tema for debatten er: «Hva vil våre politikere med reiselivsnæringen?»

HSMAI og Norsk Reiseliv har samlet de fremste reiselivspolitikerne på Stortinget til en reiselivsdebatt nå rett før valget. De som stiller er: Kari Elisabeth Kaski (SV), Hans Andreas Limi (FrP), Terje Aasland (Ap), Sigbjørn Gjelsvik (Sp), Ola Elvestuen (V) og Kårstein Eidem Løvaas (H).

Moderator: Per-Arne Tuftin, Direktør i Norsk Reiseliv.

Dette er alle politikere som har sentrale posisjoner i Finanskomitéen og Næringskomitéen på Stortinget og som har vist et solid engasjement for reiselivet i den perioden vi har vært igjennom, og som skal være med videre på Stortinget i neste 4-års periode.

Reiselivet har vært igjennom en tøff periode, og er nå klar for å brette opp armene å få næringen på fote igjen. Hva kan vi vente av støtte fra politikerne fremover? Hva slags planer de enkelte partiene har for reiselivet den kommende 4-års perioden? Alle partiene har utarbeidet nye program for den kommende 4-års perioden, hvor også reiseliv har fått sin plass. Men forstår egentlig politikerne reiselivet og næringens utfordringer? Dette ønsker vi å utfordre på. Vi ønsker også å spørre politikerne om hva slags fremtid de ser for seg for reiselivet og ikke minst hva som skal til for at reiselivet kommer enda høyere opp på den politiske dagsorden. Vi har lest de nye partiprogrammene nøye og kommer til å utfordre på dette.

Etter debatten med stortingspolitikerne blir det kommentarer fra sentrale ledere i reiselivet.

Reiselivsnæringen får mulighet til å komme med spørsmål til debattantene som en del av denne.

Arrangementet foregår på Hotel Continental i Oslo onsdag 25. august 2021.
15.00 – 15.30: Registrering, mingling og noe lett å spise
15.30 – 15.40: Velkommen ved Ingunn Hofseth, President & CEO HSMAI Europe og Thomas Reinsborg, Salgsdirektør i SAS og Styreleder i Norsk Reiseliv
15.40 – 15.50: Innledning til debatt ved Morten Thorvaldsen, Konsernsjef i Thon Hotels og Visepresident i NHO Reiseliv
15.50 – 17.00: Politikerdebatt
17.00 – 19.00: Avslutter med litt vin og noe enkelt å spise hvor vi kan snakke videre om det vi har hørt fra politikerne

Debatten med stortingspolitikerne blir streamet.

Det vil være begrenset deltakelse på Hotel Continental på grunn av Covid-19.

Arrangementet er gratis for HSMAI medlemmer og medlemsbedrifter i Norsk Reiseliv.

Målgruppe: Ansatte i reiselivet som er opptatt av reiselivspolitikk, hotellsjefer og deres ledergrupper, ansatte i destinasjonsselskaper og landsdelsselskaper, kommersielle ledere i reiselivet m.m.

For mer informasjon kontakt HSMAI på postbox@hsmai.eu

Meld deg på i dag!