Verdens største bilutleieselskap satser for fullt i Norge

Verdens største bilutleieselskap satser for fullt i Norge
Verdens største bilutleieselskap inngår samarbeid med Sulland Holding selskapet Autoplan om lansering av Enterprise bilutleie i Norge.

På vegne av Enterprise, verdens største bilutleieselskap, har Shared Mobility inngått en strategisk samarbeidsavtale med den norske bilforhandlerkjeden Sulland, gjennom deres nyetablerte selskap Autofleks. Dette er et ledd i Shared Mobility sin landsdekkende lansering av Enterprise i Norge.

Store planer for Norge
Enterprise åpnet sin virksomhet i Norge ved Oslo Lufthavn i oktober 2019. Avdelingene i Bergen og Stavanger ble åpnet 1.september i år. De neste månedene vil det komme ytterligere utvidelser av stasjonsnettverket i samarbeid med Autofleks. Kontor skal åpnes ved flyplassene i Trondheim, Bodø, Harstad og Tromsø. I tillegg vil Autofleks etablere stasjoner hos Sulland sine bilforhandlere i samme område.

Autofleks oppretter også Enterprise-stasjoner i Innlandet på Gjøvik, Hamar, Kongsvinger, Lillehammer og Otta.

Enterprise vil åpne kontor ved flyplassene i Kristiansand og Ålesund. Disse vil bli betjent av partnere. Ytterligere lokasjoner er under vurdering.

Strategisk samarbeid som gir konkurransefordeler
– Vi har brukt tiden under pandemien til å finne de rette partnerne. Gjennom Sulland har vi funnet den perfekte match, uttaler Ole Grønvold, Country Manager for Enterprise Rent-A-Car i Norge og Sverige om samarbeidet.

– Her får vi en strategisk partner med samme målsetting om å være best i klassen på kvalitet og service. Vi sikrer oss et landsdekkende nettverk som gjør at vi raskt kan tilby bilutleie til byer over hele landet. Begge parter sikrer dessuten stordriftsfordeler som våre kunder får nyte godt av gjennom meget konkurransedyktige priser, uttaler Ole Grønvold, Country Manager for Enterprise Rent-A-Car i Norge og Sverige

– Enterprise har lenge sett på det Norske og Skandinaviske markedet som interessant. Med
Sulland Holding og Autoplan har vi funnet en sterk samarbeidspartner som vil bidra til at Enterprise kan ta en ledende posisjon i det norske markedet, uttaler Ole Grønvold, Country Manager for Enterprise Rent-A-Car i Norge og Sverige.

– Konkurrentene er flinke, men vi har fantastiske produkter, dyktige ansatte og kapitalsterke eiere. Det gjør at vi kan gå for gull og bli den foretrukne leverandøren hos norske kunder, uttaler Ole Grønvold, Country Manager for Enterprise Rent-A-Car i Norge og Sverige.

– Med et sterkt team og solide partnere, har vi de beste forutsetninger for å kunne lykkes godt i det norske markedet, uttaler Ole Grønvold, Country Manager for Enterprise Rent-A-Car i Norge og Sverige.

– Enterprise satser også sterkt på mobilitet. Denne høsten skal Norge være pilot for en ny generasjon av bildelingsteknologi. Det ser vi frem til, sier Ole Grønvold, Country Manager for Enterprise Rent-A-Car i Norge og Sverige

– Vi så raskt mulighetene vi kunne få ved å inngå et partnersamarbeid med Shared Mobility og Enterprise, uttaler konsernsjef Arvid Sulland

– Vi gleder oss til å komme i gang med samarbeidet, og tilby verdensledende bilutleie med Enterprise i det norske markedet, uttaler Tormod Kvam, daglig leder hos Autoplan

– Dette gleder vi oss til. Her fant vi raskt kjemien i diskusjoner om et partnerskap. Vi i Autoplan får tilført et nytt forretningsområde, og dermed ytterligere stordriftsfordeler. Gjennom samarbeidet får vi også gjensidig læring, og tilgang til ny teknologi, sier Tormod Kvam.