«Slo et slag for Ukraina»

PRESSEMELDING

Tirsdag 28. februar.

 

«Slo et slag for Ukraina»

Det Oslo baserte eventbyrået, 6.Sans utfordret kunder, partnere og sine ansatte til å slå et slag for Ukrainia. Bedriftene med deres representanter har samlet seg rundt en veldedig Padel-turnering på Bærum-Padel for å samle inn penger til kriserammede i Ukraina.

 

Det siste året har nyhetsbildet vært preget av invasjonen av Ukrainia og hvordan krigen har preget menneskene som bor der. 6.Sans by LIWLIG er som mange andre ikke upåvirket av de forferdelige bildene og historiene som blir vist fra de krigsherjede områdene.

LIWLIG group som Nordens største eventbyrå har etablert et samarbeid med NGO volunteer100 i Ukraina og på arrangementet deltok også Nataly Chyzhova som leder et av Ukrainas største eventbyrå. Hun bor daglig rett utenfor Kiev og leder denne organisasjonen samt Ukrainas ledende eventbyrå Plombir.

 

Padelturneringen foregikk mandag 27.februar og var et alternativ for både erfarne spillere og de som vil spille Padel for første gang. Inntektene går uavkortet til å hjelpe Ukrainere i nød ved hjelp av en gruppe fagfolk fra Ukrainske eventbyråer som sørger for å få frem livsnødvendig mat og drikke ut til områdene rundt der krigen pågår. Til sammen ble det samlet inn over 158´000 kr.

 

Denne padel-turneringen er en del av konseptet «The Long Game for Peace» som består av flere sportseventer i Finland, Sverige og Norge, arrangert av Nordens største eventbyrå LIWLIG: https://www.pitkapeli.fi/

 

Kjetil Jansrud stilte opp som arrangementets konferansier og uttaler: 

– Det er hyggelig på stille opp for en viktig sak. Krigen og krisen i Ukraina fortsetter, og vi må bidra til oppmerksomhet også fremover. Bakteppet er alvorlig, men vi bidrar sånn vi kan, denne gangen med en Padelkonkurranse.  

 

Per Morten Bergh, CEO i 6.sans uttaler følgende:

I 6.sans lever vi av opplevelser. Her har vi fått muligheten til å hjelpe samtidig som vi kunne skape en hyggelig arena for kunder, og samarbeidspartnere. Det å kunne samle inn 150.000 til en så viktig sak gjør oss ydmyke og stolte. Tusen takk til alle kunder, ansatte og alle andre som har bidratt.

 

Aktører som deltar: Handelsbanken, Fursetgruppen, Nordic Choice, Gjensidige, Nordea, Utleiemegleren, Njie / ProPud, Energi Salg Norge, Konsertsystemer, Oceans, Idé House of Brands, Trippus, Talerlisten, ShowDeVida og SixSides. 

 

Fakta: 6.sans er en del av LIWLIG som er Nordens største byrå, med ca. 270 ansatte og en omsetning i 2023 på ca. 1 mrd. NOK.

Liwlig har opprettet konseptet «Long game for Peace» som et Nordisk samarbeid med Ukraina og har hittil samlet inn over 750.000 NOK til tiltak for mat og hjelp til mennesker i «grey zones».