Norges største resortanlegg åpner i dag

I dag åpner Quality Spa & Resort Norefjell. Dette er Norges første konsept-resort med spa-hotell og landsby, bare halvannen times kjøretur fra Oslo.

Resorten vil, med sine 405 rom og hele 1900 sengeplasser, bli Norges største anlegg. For kurs- og konferansegjester finnes en plenumssal for 300 personer, i tillegg til elleve møterom.

I unike omgivelser vil man finne et mangfold av muligheter og inspirasjon. Her vil du kunne søke ro og avslapping i resortens fjellspa, eller tilbringe en dag i naturen med spennende aktiviteter – valget er ditt.

Personlig pleie

I resortens fjellspa tilbys omfattende pleie for kropp og sjel i to ulike avdelinger: velvære-spa og aktivets-spa. Aktivitets-spaet har treningsrom, kinesistrening, basseng, boblebad og badstue. Velvære-spaet har en roligere atmosfære, hvor man kan slappe av og pleie kroppen gjennom ulike behandlinger. Her vil det være varme og kalde kulper, steambad, champagnebad og utendørs boblebad, med fjell, natur og utsikt som ramme rundt.

– Vi tilbyr et moderne og unikt spa-konsept. Her kan gjestene nyte ulike tilbud tilpasset den enkeltes behov, enten det er total avspenning eller idrettsmassasje etter en dag i skibakken, sier spa-ansvarlig Lin Lundgren.

Aktiviteter året rundt

Som kontrast til spa-behandlingene tilbys også en rekke pulserende aktiviteter og naturopplevelser. For den eventyrlystne anbefales innendørs klatrevegg på 16 meter, som strekker seg gjennom hele fire etasjer, samt en innendørs bouldrevegg. Fjellet og grenda rundt bugner også av utendørs opplevelser for hele familien, uavhengig av årstid og sesong.

Andre aktiviteter og tilbud er lekeplass, barneskibakke og helårs skøytebane. Det finnes gode skiløyper i umiddelbar nærhet, og det bygges en aktivitetsbakke med skiheis rett utenfor hotellet. Som en del av resorten anlegges et tjern med gode muligheter for bading, padling eller andre vannsportaktiviteter. Offroadsykling og lysløypenett som passer til både mosjonister så vel som erfarne syklister og turgåere, er noe av det områdets fantastiske turterreng kan tilby.

Tradisjon, variasjon og innovasjon

Quality Spa & Resort Norefjell er utformet som en liten landsby, med spennende variasjon i bygninger, materialer og tilbud. Resultatet er intimt og majestetisk på samme tid. Konseptet er utviklet tverrfaglig av interiørarkitekt Vigdis A. Bergh og designer Gina Rose.

– Vi har rendyrket elementer fra naturen og jobbet for å skape et interiør med sjel. Her har det både blitt rocka og sakralt, et uttrykk og statement om fornyet tradisjon. Dette er ikke et designhotell, men et hotell som har fått en tøff og vakker personlighet, forklarer duoen.

Godt og sunt

En restaurant som baserer sitt håndverk på naturlige, økologiske råvarer vil sørge for at gjestene får servert sunn og god mat. Gjennom hele året kan man nyte uteservering omgitt av vakker natur på alle kanter. Åpningsdagen markeres ved at den offisielle OL-menyen fra 1952 serveres. Utforløypa fra OL i 1952 ligger nemlig i nærheten av hotellet.