Ukens navn: Tone Andersson

ukens_n_tone_andersson

Tone Andersson

Director of Sales & Marketing

Radisson SAS Lillehammer Hotel

– Hva består din arbeidshverdag av?

– Veldig varierte oppgaver. Når man jobber med salg og markedsføring, blir dagen fylt med nye oppgaver og utfordringer hver dag. Mye kontakt med våre kunder. Tilrettelegging av arrangementer med våre samarbeidspartnere på Lillehammer. Jeg selger ikke bare Radisson SAS Lillehammer Hotel, men en regionsopplevelse for våre gjester. Vi har ufattelig mye å by på i regionen, så det er viktig for meg å formidle alle mulighetene, så kunden kan komme tilbake år etter år, og oppleve noe nytt hver gang. I det siste har mye av fokuset vært å formidle vårt nye kongressenter og Lillehammersalen, som åpnet i januar 2009. Vi har hatt mange store arrangementer som har vært utrolig vellykkede. Det skal bli en fryd å fortsette salgsarbeidet med å fylle hotellet med messer, landsmøter, kongresser og kick off!

– Hva er det beste ved jobben din?

– I tillegg til å tilby et hotellprodukt med et hav av muligheter, må det være den daglige kundekontakt og samarbeidet med gode kolleger som veier høyest. Gøy å tilrettelegge arrangementene i samarbeid med kundene, og sørge for at vi tilbyr noe som er unikt og spennende. Jeg har stor fleksibilitet i min arbeidsdag, og det er viktig for meg.

– Har du noen du har sett opp til?

– Jeg lærte mye om hotell av min tidligere sjef, Øyvind Eikaas. Han er en dyktig hotellmann og en gledesspreder som alle kan lære noe av.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– Vi har det generelt veldig hyggelig på kontoret. Hver høst går vi på revy med påfølgende middag og mye god drikke. Vi har også en daglig tradisjon, som går ut på å avgjøre hvem som skal sitte igjen for å besvare telefonen ved lunsjtider. Dette blir avgjort gjennom pilkast/dart. Tre piler kastes, og den med lavest sum må sitte igjen.

– Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

– Siden 2003.

– Hva synes du er det beste med HSMAI?

– Felles reiselivsinformasjon, Møtebørsen og synliggjøring av reiselivsbedrifter.

– Er det noen aktiviteter/tiltak du synes HSMAI bør starte opp?

– Har ingen konkrete forslag.

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– Jeg liker både aktive helger og rolige helger. En bra helg kan være på hytta med familie og venner. Ski på dagen, god mat og drikke på kvelden.

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Nytt OL på Lillehammer ville jo vært flott, men viktigere vil være å satse mer på utviklingen av skolene i Norge. Bedre utdanningstilbud for grunnskolen. Her har vi et stort potensial til forbedring.

– Hva er tittelen på boken om livet ditt?

– “Smil til verden og verden smiler til deg!”

– Hvor går neste reise privat/arbeid?

– Først tre uker i Spania med familie og venner, så en weekendtur til Island.

– Har du noen spesielle hobbyer?

– Jeg spiller innebandy. Det er utrolig gøy!

– Takk, har du ellers noe på hjertet?

– Jeg skulle gjerne invitert hele Norge for å vise frem vårt nye kongressenter på hotellet. Hotellet kan vanskelig beskrives med ord, og bør oppleves! Håper vi får mange påskegjester i år. Velkommen til Lillehammer!