Best Western i Årjäng

Den 20 april utökar Best Western Hotels i Sverige med ännu ett hotell, då Hotell Årjäng blir ny medlem. Därmed har Best Western Hotels 69 hotell på 49 orter.

Hotell Årjäng är helt nybyggt och erbjuder 62 rum, varav sex panoramarum och fyra minisviter. Dubbel- och enkelrummen är alla utrustade med fransk balkong, safety box och minibar. Hotellet har även en egen bowlingbana som gästerna gärna får prova på, till mycket förmånliga priser.

I närheten ligger Årjängs travbana och Årjängs fina 18-håls golfbana. Hotellet erbjuder många populära golfpaket.

– Vi ville gå med i en kedja och då var Best Western Hotels det självklara valet. Vi ser fördelarna med att tillhöra en internationell hotellkedja och dessutom är Best Western Hotels den kedja som har bäst rikstäckning. Kedjan har ett av världens största lojalitetsprogram – Best Western Rewards – genom vilket vi hoppas få många nya gäster, säger Inga Vogt, hotelldirektör på Best Western Hotell Årjäng.

– Vi ser mycket fram emot att få ännu ett hotell i Värmland, säger Johan Kukacka, VD på Best Western Hotels i Sverige. Årjäng är en mycket bra destination med sitt läge mellan Karlstad och Oslo. Inom kort kommer vi ha 70 hotell på 50 orter vilket gör oss till den kedja i Sverige med i särklass bästa geografiska täckning.