Zoover lanseres nå for alvor i Norden

Zoover, som er Europas største portal for ferievurderinger, lanseres nå lokalt i Norden. Reiseportalen gir deg et nytt og komplett verktøy for planlegging av reiser. Zoover er et uavhengig forbrukernettsted. Brukerne skriver sine egne vurderinger og omtaler av hoteller, reisemål og severdigheter. Basert på disse omtalene regnes det ut en gjennomsnittskarakter som fungerer som en ypperlig veiledning når du skal planlegge din neste reise.

Zoovers, som ble grunnlagt i Nederland, åpnet sin nordiske avdeling 1. september 2008 med hovedkontor i København. Reiseportalen er Europas største, med over 760 000 uavhengige anmeldelser av 170 000 hotell over hele verden. I Nederland har nettstedet over 35 millioner besøkende per år. Zoover et ventet å vokse kraftig i 2009, med ca. 100 millioner besøkende og ca. 500 millioner sidevisninger.

– Zoover er per i dag etablert i 14 europeiske land. Målet er å være etablert i ca. 22 land i løpet av den nærmeste fremtid. Vi satser stort på innovasjon og har som mål å være blant de tre beste reisenettstedene i alle land vi går inn i, sier Yannis Panagopoulos, Country Manager i Zoover.

Zoovers forretningsidé handler ikke om noen form for salg av reiser, men dreier seg om uavhengighet og objektivitet. Det finnes en enorm etterspørsel etter uavhengig reiseinformasjon.

– Målsetningen vår er å inngå partnerskap med ulike reisebyråer, nasjonale turistbyråer, flyselskaper, bilutleiefirmaer og hotellkjeder. For å vekke interesse hos våre potensielle kunder tilbyr vi en prøveperiode med gratis annonsering. På denne måten kan annonsørene selv se hvor enkelt og lønnsomt et partnerskap kan være. Flere reisearrangører har reagert positivt på initiativet, sier Panagopoulos.

Zoover er utformet med fokus på brukervennlighet og kundeservice, slik at nettstedets vurderinger av overnattingssteder og destinasjoner er lett tilgjengelige. Besøkerne kan se på og laste opp bilder og videoer, samt undersøke de ulike stedene ved hjelp av kart og satelittbilder. Nettstedet har også en 14-dagers værmelding som oppdateres hver dag.

Zoover lanseres nå på dansk, norsk og svensk, og om kort tid vil siden også lanseres på finsk. Gå inn på adressene under for å lese mer om Zoover, og for å få objektiv informasjon som vil gjøre det enklere for deg å planlegge reiser i fremtiden.