Thon Hotel Lofoten åpner i dag

morten_thorvaldsen

Hotellet er klart for storinnrykk av deltagere til VM i Skreifiske første åpningshelgen 27.–28. mars.

Thon Hotel Lofoten er et helt nytt og moderne konferanse- og forretningshotell, med 161 rom. Hotellet har 20 møte- og konferanserom, med en maks kapasitet på 750 personer. Thon Hotel Lofoten ligger helt ned på kaia i Svolvær med Kulturhuset og Hurtigruta som nærmeste naboer, heter det i en pressemelding fra hotellkonsernet.

– Dette nye og flotte konferansehotellet blir et flaggskip i Thon Hotels, sier administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels.

– Det er ikke mange som kan konkurrere med hotellet når det gjelder kapasitet og beliggenhet. Konferanserommet i 10. etasje må vel ha Norges beste panoramautsikt over verdens vakreste øyrike, avslutter han.

– Etter en hektisk byggeperiode, kan vi endelig åpne dørene og ønske gjester velkommen, sier Erik Taraldsen, hotelldirektør Thon Hotel Lofoten. Les mer om Thon Hotel Lofoten.

Foto: Morten Thorvaldsen, adm. dir. i Thon Hotels.