Radisson Blu kåret til Nordens beste hotellkjede

radisson_blu_plaza
Over enn 8700 forretningsreisende har kåret Radisson Blu til Nordens beste hotellkjede. Undersøkelsen og kåringen skjer i regi av reisemagasinet Travel News, den svenske reiselivsnæringen og analysebyrået ReseGeometri.

Plassen etter Radisson Blu ble vunnet av Elite Hotels, og på tredje kom Hilton. Kåringen (Business Travel Award 2009) måler kritiske faktorer og deres viktighet når beslutningstagere og forretningsreisende skal velge hotell.

– Hver dag jobber vi for at gjestene skal være fornøyde. Derfor er det ekstra hyggelig å vinne denne prisen, det er en bekreftelse på at alle ansatte gjør en god jobb. Når vi blir både sett og verdsatt på denne måten, inspirerer det oss til å strekke oss enda lenger, sier Rezidors nordensjef Christian Gartmann. Hotellkonsernet Rezidor forvalter hotellkjedene Radisson Blu, Park Inn, Regent, Country Inn og Hotel Missoni.

Blant kriteriene er pris, geografisk plassering, konferansefasiliteter, miljøtiltak, service, bonusprogram, tilgang til bredbånd og hotellstandard.

Det var særlig på fire områder Radisson Blu markerte seg i forhold til konkurrentene, og det var servicenivået i forhold til de forretningsreisendes behov, bonusprogrammet, standarden på hotellene og gratis bredbånd.

Kilde: Boarding.no