Tysk kvalitetsbevis til Color Line-skip

Norske Color Line er det første rederi som er tildelt den tyske reiselivsforeningens kvalitetsbevis ”Certified Conference Ship” for kurs- og konferansetilbudet på cruiseskipene Color Magic og Color Fantasy.

Fredag 27. mars ble utmerkelsene overrakt under en markering om bord i Color Magic i Kiel.

Color Magics kaptein Gulleik Svalastok, Color Lines linjedirektør Frode Hansen og administrerende direktør Manfred Jansen i Tyskland, tok imot sertifikatene fra president Michael Kirnberger i den tyske reiselivsforeningen Verband Deutsches Reisemanagement (VDR).

– Sertifiseringen betyr en velfortjent og offisiell bekreftelse på at Color Lines kurs- og konferansetilbud holder meget høy standard internasjonalt, sier linjedirektør Frode Hansen. Tildelingen er også en viktig døråpner for oss: Nå går startskuddet for ny offensiv mot tusenvis av kjøpesterke kunder og bedrifter som finnes på det tyske markedet.

Cruiseskipenes kurs- og konferansetilbud representer et unikt alternativ til de fasiliteter som tilbys på land, ifølge VDR.

– Skipenes konferansetilbud er en vellykket kombinasjon av profesjonalitet og service, og de inspirerende omgivelsene er en utmerket arena for å skape nye ideer og lagånd for enhver gruppe. VDR er svært glade for å utnevne Color Magic og Color Fantasy som de første skip med denne type sertifisering, sier president Michael Kirnberger.

Color Fantasy og Color Magic har satt en ny standard for møter, konferanser og selskap til sjøs, heter det også i uttalelsen fra den tyske reiselivsforeningen.