Statsråd Huitfeldt åpnet Trollfallet

Det var stor stemning da Barne- og likestillingsminister Anniken Huitfeldt åpnet Trollfallet i Hunderfossen Familiepark lørdag.

– Kjempegøy, var den umiddelbare kommentaren etter den første turen i Trollfallet.

Det er 25 år siden eventyrparken ved Lillehammer åpnet dørene for første gang, og statsråden dro dermed i gang jubileumssesongen. Parkens jubileumsgave er den nye attraksjonen ”Trollfallet og prinsessen i Tårnet”.

– Hver gang jeg har passert Hunderfossen har jeg gledet meg til å få barn i en slik alder at jeg kunne besøke familieparken her. I fjor var vi her på besøk med familien, og da lurte vi veldig på hva som skjulte seg oppover i eventyrslottet. Derfor var det ikke vanskelig å takke ja til å stå for åpningen av Trollfallet, sa Huitfeldt i sin tale ved åpningen.

Etter at Huitfeldt foretok den offisielle åpningen ved å kutte båndet med et stort sverd, fikk de besøkende forsøke den nye attraksjonen. Og Trollfallet innfridde:

– Det var kjempegøy! Dette er like morsomt for voksne som for barn, kommenterte en entusiastisk barne- og likestillingsminister etter at hun hadde testet nyvinningen.

Satser stort

Trollfallet er en av de største investeringene i eventyrparkens historie. Over 16 millioner er investert i Trollfallet. I tillegg kommer en stor satsning på underholdning og show gjennom sesongen. Til samme satses det 25 millioner kroner på jubileumssesongen.

– Vi tror nye attraksjoner og et rikholdig underholdningstilbud til sammen skal gi oss positive resultater. Vi velger å satse, og vi tror at mange kommer til å besøke parkene i sommer, sier Hogne Høstmælingen, direktør i Hunderfossen Familiepark.

Skal man dømme etter kommentarene fra de som testet Trollfallet ved åpningen, ser det i hvert fall ut til at årets hovednyhet falt i smak.

– Kjempegøy. En skikkelig magekiler. Veldig bra. Et spennende folkeeventyr. Dette var noen av kommentarene fra de besøkende ved åpningen.

Kilde: Boarding.no