Vandrerhjemdesigner egne temaleiligheter

Har du lyst til å bo annerledes i sommer? Hamar Vandrerhjem Vikingskipet tenker nytt når de nå starter å pusse opp sine 16 leiligheter. Hver leilighet skal få sitt eget særpreg, og første leiligheten er allerede avduket med stolthet.

Tanken bak er at gjestene på Hamar skal få en forsterket opplevelse av Hamar, derfor er fyrtårnbedrifter i regionen invitert til å få sitt eget preg på rommene.

Først ute var Ankerskogen Svømmehall, og daglig leder ved Ankerskogen Morten Lillehagen stod for avdukingen av rommet sammen med Hamars ordfører Einar Busterud.

Kristen Flagstadmuseet, Løiten Lys og Vikingskipet er de neste bedriftene som får preget hver sin leilighet. Flere bedrifter, blant annet Geno har vist sin interesse i prosjektet!

Markedssjef Monica Blikstad Grønbakken, som forøvrig hadde ideen til oppussingen, og daglig leder Pål Helgestad er svært fornøyde med resultatet så langt.

– Vi ønsker å være banebrytende innen overnatting, og ønsker våre gjester å få en uforglemmelig opplevelse når de bor hos oss, sier Monica.

– Prosjektet har fått navnet ”Alti Hamar”, og er et resultat av vårt engasjement og stolthet av å være en del av Hamar-regionen.

Det er designer Hilde Gustava Ovesen fra Gustavas Kulturfabrikk som står for utsmykkingen av rommene.

Kilde: Boarding.no