Continental–Star-allianse i oktober

Tom Grundstad

Continental Airlines går offisielt inn i Star Alliance 27. oktober.

Dette skjer etter at flyselskapet, som tidligere meldt, avslutter sitt samarbeid med Sky Team tre dager tidligere.

Continental Airlines, som har daglige avganger mellom Oslo og New York, meldte overgang fra Sky Team til Star Alliance allerede i juni 2008. Overgangen er et strategisk valg flyselskapet tar for å forbedre mulighetene til sine reisende, i tillegg til konkurransemessige hensyn.

– Continentals rutenett passer særdeles godt inn i alliansen, spesielt med tanke på vår base ved Newark International Airport. Newark er et viktig knutepunkt for Star Alliance-reisende, sier Tom Grundstad, Continental Airlines’ landssjef i Norge, i en pressemelding.

Uproblematisk for OnePass-medlemmer

Continental Airlines’ OnePass-medlemmer vil kunne benytte seg av oppsparte bonuspoeng som normalt. Det er dermed ikke nødvendig å gjøre endringer i forhold til det forestående alliansebyttet. Ytterligere informasjon finner man på www.continental.com.

Foto: Continental Airlines’ landssjef i Norge, Tom Grundstad.