Ny infosjef hos Rezidor

Angelica Montez

Rezidor Hotel Group har ansatt Angelica Montez de Oca som Manager PR & Communication The Nordics.

– Mitt hovedfokus vil være å fortsette å styrke Rezidors posisjon i Norden. Rezidors hotellkjeder Radisson Blu (tidligere Radisson SAS) og Park Inn er allerede godt forankrede merkenavn i Norge. Det skal jeg bygge videre på, forteller Montez de Oca i en pressemelding fra selskapet.

Montez de Oca har bodd i Norge i 20 år, og har massiv erfaring med både globale og nordiske merkevarenavn. Hun har tidligere jobbet som salgs- og markedssjef i First Hotel Grims Grenka, Internasjonal salgssjef for Rica Grand Hotel, daglig leder for L’Occitane, salgs- og markedssjef for The Body Shop, skandinavisk travel manager i McKinsey & Co, og salgs- og markedssjef i Maritz Inc.

I tillegg til å jobbe med Radisson Blu og Park Inn, vil Montez de Oca også fokusere på Radissons hotellkjeder, The Regent og Hotell Missoni, som er store på det internasjonale markedet.

Montez de Oca vil ha base i Oslo, og rapportere til nordisk direktør Christian Gartmann og til hovedkontoret i Brussel.

Foto: Angelica Montez de Oca, Manager PR & Communication The Nordics i Rezidor-kjeden (foto fra Rezidor).