Bildrøm til leie med rabatt

Aston Martin

Den kanskje største samlingen av eksklusive drømmebiler som finnes i Europa, er til leie for deg som mener «du fortjener det». Supersportsbiler, som Lamborghini, Ferrari og Aston Martin eller luksusbiler, som Bentley, Maserati og Jaguar, er samlet i en egen prestisjeavdeling av bilutleieselskapet Avis i Storbritannia.

Biler som vil få enhver entusiast til å gråte av glede, er samlet i denne eksklusive avdelingen av det kjente bilutleieselskapet. Selskapet har en stor beholdningen av spesielle biler de færreste har vært nærmere enn Matchbox-utgaver.

Det har lenge vært mulig å leie enkelte utgaver av eksklusive biler fra ulike bilutleiefirmaer, men utvalget har ofte vært temmelig magert. Avis Prestige har etter hvert opparbeidet seg et stort utvalg bilmodeller i sjiktet fra Jaguar og oppover til Lamborghini, Aston Martin og Bentely.

Dette er likevel ikke bare for «the rich and famous». Det er ingen tvil om at det koster å leie fine biler, men likevel ikke mer enn at mange nok kan unne seg det om de virkelig vil. En tilfeldig valgt helg (23. – 25. oktober) i «James Bond-bilen» Aston Martin DBS, letter kredittkortet ditt for cirka 1300 pund, eller omtrent 12.500 norske kroner. Lamborghini starter på omtrent det samme, og du kan også ta den helt ut, med supersportsbilen Lamborghini Murciélago, slik som David Beckham, for rundt 2000 pund. Det er kanskje kjekt å ha en venn å dele regningen, og opplevelsen, med?

Tonje Fossum, salgs- og markedsdirektør i Avis Norge.
Tonje Fossum, salgs- og markedsdirektør i Avis Norge.

Du vil for alltid huske den helgen du betalte din 10.000 kroners andel for å leie en bil. Du vil også for alltid huske den helgen du kjørte Lamborghini, eller hva ønsket ditt er. Prisene er inklusive for tiden 30 prosent rabatt ved bestilling på nett, www.avisprestige.com.

Tonje Fossum i Avis Norge ønsker ikke å opplyse om eller i tilfelle hvilke nordmenn det er på den eksklusive kundelisten.

Toppfoto: Noen leier bil mest for opplevelsen. Her Aston Martin, som du nå kan få med 30 prosent rabatt.