Nytt Best Western-hotell i Horten

Verdens største hotellkjede er stolt over å ønske Best Western Horten Hotell i Horten velkommen til familien, skriver kjeden i en pressemelding.

Hotellet ligger like ved fergekaien i Horten by, midt i Vestfold fylke, én times kjøring fra Oslo. Best Western Horten Hotell er nyrenovert, og har 100 rom i forskjellige kategorier.

Best Western Horten Hotell er det siste av åtte hoteller som har valgt medlemskap i Best Western Hotels Norway så langt i år. Alle hotellene har valgt Best Western fordi de ser fordelene av å være med i en stor kjede, med hensyn til salg og markedsføring, det globale reservasjonssystemet, innkjøpsavtaler, et gjennomarbeidet kvalitetssystem og ikke minst et nettverk med kolleger over hele verden.

– Det er veldig fint å ha fått et godt hotell i Horten, noe som vil styrke vårt tilbud, ikke kun på forretnings- og kurs og konferansemarkedet, men også på ferie- og fritidsmarkedet”, sier Hege Ramm, daglig leder og CEO, Best Western Hotels Norway.