Ukens navn: Camilla Gulsett

Camilla Gulsett, kommunikasjonsrådgiver i Thon Hotels

Camilla H.H. Gulsett

Kommunikasjonsrådgiver

Thon Hotels

– Hva består din arbeidshverdag av?

– Jeg har en veldig variert arbeidsdag, hvor jeg som regel snakker med medier om forskjellige saker. Det er alltid en markedskampanje som skal settes i gang eller følges opp. Jeg er involvert i mange prosjekter, som for eksempel miljøsatsingen til Thon Hotels og lanseringer av nye hoteller.

– Hva er det beste ved jobben din?

– At den er variert, at jeg stadig blir utfordret og lærer noe nytt.

– Har du noen du har sett opp til?

– Jeg har ikke noen spesiell person som jeg ser opp til, men det er mange mennesker som jeg har stor respekt for.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– Vi feirer alltid når noen har bursdag i avdelingen, og hver fredag har vi vafler i kantina. Fredagen blir ikke den samme uten. Vi har dessuten et flott bedriftsidrettslag, som arrangerer rebusløp, sommerfest og selvfølgelig julebord.

– Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

– Jeg kom i kontakt med HSMAI i 2004/2005, og har vel vært medlem siden.

– Hva synes du er det beste ved HSMAI?

– Mange spennende kurs og foredrag. Skulle ønske jeg hadde tid til å delta på flere.

– Er det noen aktiviteter/tiltak du synes HSMAI bør starte opp?

– Jeg synes at dere er inne på riktig spor med fokus på service og mange interessante foredrag.

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– En perfekt helg er en helg sammen med familien, men uten noen konkrete planer. Da gjør vi det som faller oss inn og det vi har lyst til. Jeg må innrømme at jeg liker å trene, så helgen bør inneholde en treningsøkt.

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Bedre skoler og mer satsing på helsevesenet.

– Hva er tittelen på boken om livet ditt?

– Oi, tror nok ikke det er noen overhengende fare for at det blir skrevet bok om mitt liv.

– Hvor går neste reise privat eller i arbeid?

– Neste jobbreise går nok til Nord-Norge, da vi snart åpner tre nye hoteller som jeg har markedsansvaret for. Ellers håper jeg på en helgetur med min samboer – og uten barn – til Roma i løpet av våren.

– Har du noen spesielle hobbyer?

– Skulle ønske jeg var mer spennende på dette punktet, men familie og trening er nok det jeg prioriterer høyest.

– Takk, har du ellers noe på hjertet?

– Ja, gratulerer til HSMAI med ny og fin nettside!