Ingunn Weekly: Vellykket Internett-kurs

Ingunn Hofseth

I dag har HSMAI, i samarbeid med Sermos Ingeborg Volan, avviklet det første kurset i sosiale medier i våre omgjorte og kurstilpassede lokaler i Oscarsgate i Oslo. Som kjent for mange, arbeider flere av våre medarbeidere i Inseros lokaler på Sunnmøre, mens én som skal nyansettes samt undertegnede har base i Oscarsgate i Oslo.

Deltagerne på dagens kurs sier de har et meget stort utbytte av dagen! Behovet for å følge med i den raske utviklingen av disse mediene, er oppdaget i bedriftene, og vi har hatt stor pågang til dette første kurset (enda det er midt i høstferien her i Oslo),  som er et ”kræsj-kurs”, altså et introduksjonskurs i sosiale medier. Vi har derfor valgt å sette opp dagens kurs igjen den 12. november i våre lokaler i Oslo.

Se kommende kurs:

 • Oslo, 15. oktober: Overvåk nettet
 • Oslo, 12. november: Sosiale medier, et kræsjkurs
 • Vatne i Møre og Romsdal, 24. november: Sosiale medier, et kræsj kurs
 • Vatne i Møre og Romsdal, 25 november: Overvåk nettet
 • Alta, 30. november: Sosiale medier, et kræsj kurs
 • Alta, 1. desember: Overvåk nettet

Heldagskursene (fra 09.00 til 16.00) koster 2900 kroner eks mva for HSMAI-medlemmer (3900 for ikke-medlemmer), inklusive lunsj og kaffepauser. NB! Deltagerne stiller med egen laptop. Bindende påmelding til Anita på ah@hsmai.no eller på telefon 91652873.

Neste uke setter vi opp kursplanen for en rekke andre byer, så følg med på HSMAI-kalenderen. Send oss gjerne en e-post dersom om du ønsker tilbud på internkurs eller i din hjemby/destinasjon.

Vi er svært glad for at Bob Gilbert, som er HSMAIs toppleder på verdensbasis, vil stå på talerstolen 19. november, under HSMAI Reiselivsdagen i Oslo. Han skal fortelle om HSMAIs arbeide med SIG-grupper (Special Interest Groups) i USA. Der har de jobbet i flere år med SIG-grupper, og det har fra første stund vært en stor suksess. Vi gleder oss til å ta imot ham og bli inspirert til våre kommende grupper!

For litt siden innhentet vi informasjon fra medlemmer om hvilke SIG-grupper de er interessert i. Mange har svart og vil engasjere seg. De ulike SIG-gruppene er:

 • Serviceløftet
 • Revenue management
 • Internettmarkedsføring
 • Distribusjonsteknologi
 • Presse- og informasjonsarbeid
 • Human resources/kompetanseutvikling
 • Destinasjonsmarkedsføring
 • Miljø

Torsdag 19. november blir den store kick off for SIG-gruppene blant våre medlemmer! Sett av torsdag 19. november til HSMAI Reiselivsdagen! Invitasjonen blir sendt deg i løpet av neste uke.

Ha en fin helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofsth
Adm. dir.
HSMAI Chapter Norway