Ingunn Weekly: Velkommen til Reiselivsdagen!

Ingunn Hofseth

Vi har nettopp sendt HSMAIs medlemmer det justerte programmet for HSMAI Reiselivsdagen i Oslo kongressenter onsdag 18. november.

Før vi begynner formiddagens parallellsesjoner innenfor Travel Internet Marketing og Revenue Management vil det bli et plenumsforedrag ved Per-Arne Tuftin fra Innovasjon Norge, hvor han stiller spørsmålet: Temabaserte opplevelser, noe for Norge?

Som det fremkommer, har vi blant annet et stort fokus på Revenue Management denne dagen. Første del av programmet er lagt opp slik at andre ledere, utover dem som til daglig jobber med Revenue Management, skal få en langt bedre forståelse av hva det innebærer.

Marion Huges skal lede begge sesjonene. Hun er en internasjonal kapasitet med stor erfaring også fra Europa.

Oslo Kongressenter på Youngstorget i Oslo sentrum. Fotograf: Kjetil Ree/Wikimedia Commons
Oslo Kongressenter på Youngstorget i Oslo sentrum. Fotograf: Kjetil Ree/Wikimedia Commons

Marion Huges bor for tiden i New York City, og er visepresident i Intelligent Hotels, en global leder og samarbeidspartner av HSMAI, som har utviklet og satt i verk intelligente inntektsstrategier for en rekke hotelgrupper, inkludert Leading Hotels of the World, Preferred Hotels and Resorts, Small Luxury Hotels of the World, Loews Hotels, Le Meridien, Relais & Chateaux, Millennium Hotels and Resorts, Capella Hotels, Holiday Inns, Ramada Hotels, Choice Hotels, Marriott, Hilton International og Mexicos Grupo Posadas.

Marion har også arbeidet for en europeisk luksushotell-gruppe, hvor hun var ansvarlig for salg og markedsføring for seks av deres hoteller og deres 14 salgssjefer. Hun har lang erfaring med nettbasert distribusjon.

En SIG-gruppe innen Revenue Management etableres nå. I tillegg vil vi under HSMAI Reiselivsdagen ha oppstart av SIG-grupper i Travel Internet Marketing, Resort Marketing og Miljøriktigere reiseliv. Her vil det jobbes både nasjonalt og over landegrensene. Ta gjerne kontakt med meg på ih@hsmai.no om du har spørsmål.

Vi har også valgt å sette opp Revenue Management seminardelen også i Warszawa og Stockholm i første omgang – Henholdsvis 17. og 19. november.

Velkommen til deg og ditt lederteam!

Alle detaljene om HSMAI Reiselivsdagen finner du her.

Ingunn Hofseth
Adm.dir
HSMAI Chapter Norway