Ukens navn: Anja Christensen

Anja Christensen, salgs- og markedssjef i Rica Hotels Finnmark

Anja Christensen

Salgs- og markedssjef

Rica Hotels Finnmark

Ukens navn denne gangen er Anja Christensen, som står som vertskap for HSMAIs kræsjkurs om sosiale medier og overvåking av nettet i Alta 30. november og 1. desember.

– Hva består din arbeidshverdag av?

– Den består av salg nasjonalt og internasjonalt for Ricas hoteller i Finnmark, i alt ni flotte hoteller, og attraksjonen Nordkapphallen og Sápmi i Karasjok. Markedsføring regionalt samt utvikling av reiselivet i Finnmark, gjennom prosjekter som Rica Hotels er med i, for eksempel Vinterprosjektet.

– Hva er det beste ved jobben din?

– Arbeidsoppgavene er varierte og spennende, og jeg jobber med mange flinke og motiverende mennesker. Det er også fantastisk flott å få lov til å jobbe med salg av Finnmark, som er et spennende fylke, med mange og varierte muligheter.

– Har du noen du har sett opp til?

– Jeg har blitt motivert av mange forskjellige mennesker som jeg har møtt i løpet av mitt liv.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– Når vi har nådd våre mål så skåler vi i champagne!

– Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

– Så lenge jeg kan huske.

– Hva synes du er det beste ved HSMAI?

– Jeg synes det er flott å få informasjon om næringen samt tilbud om kurs.

– Er det noen aktiviteter/tiltak du synes HSMAI bør starte opp?

– Jeg synes det er viktig å se nordover og tilby flere i Nord-Norge og Finnmark kurs i sine nærmiljøer.

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– En perfekt helg er sammen med min familie. Det er viktig for meg å være sammen med barna og dra på tur ut i naturen, enten på ski om vinteren eller i fjæra om sommeren. I tillegg er jeg glad i god mat og drikke, sammen med min kjære samboer og venner.

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Skole, eldreomsorg og en videre satsing på Reiseliv.

– Hva er tittelen på boken om livet ditt?

– Tror ikke dette blir aktuelt.

– Hvor går neste reise privat eller i arbeid?

– Neste reise i jobben går til London på salgsreise. Privat er en helgetur til Tromsø under planlegging.

– Har du noen spesielle hobbyer?

– Instruktør på Spenst og liker å trene. Er en nyfrelst Twitter.

– Takk, har du ellers noe på hjertet?

– Gleder meg til å ønske deltakere velkommen til kurs i Alta i sosiale medier.