Scandic-ekspansjon i Stockholm

Med sin sentrale plassering og utallige pågående prosjekter, er området rundt Vasagatan er ett av Stockholms mest ekspansive og interessante, og det er her ett av byens nye, store hoteller, Scandic Stockholm, vil bli oppført. Dette flaggskipet i Scandic-gruppen kommer til å få over 400 rom, møtefasiliteter, en restaurant og en stor hotellbar/-lounge, som er åpen for publikum.

– Scandic Stockholm kommer til å bli en spennende møteplass i byen, og et innbydende sted, både for reisende og for stockholmboere, hvor de kan slappe av og føle seg hjemme. Hotellet kommer til å få en unik identitet. Bylivet i gatene utenfor kommer også til å merkes på innsiden, med kunst og design, og ved å plassere gjestene i hjertet av begivenhetene. Dette tilskuddet gir vår alt sterke posisjon i stockholsområdet et kraftig løft, og jeg er svært stolt over at Scandic er i ferd med å skape byens mest inspirerende hotell, sier Scandics konsernsjef Frank Fiskers.

Det nye hotellet står på klassisk og historisk grunn. Gaten ble hetende Vasagatan i forbindelse med Stockholms omfattende navnebytteprosjekt i 1885, og bygningen er 130 år gammel. Scandic Stockholm kommer imidlertid til å få sin egen historie, basert på de spesielle og inspirerende omgivelsene.

– Scandic har en egen evne til å gjøre god butikk, selv i vanskelige tider. Dette blir et veldig stort hotell midt i et av Stockholms vekstområder, og jeg er ikke i tvil om at våre nye leietagere kommer til å drive og utvikle hotellet til sitt fulle potensial, bemerker Markus Pfister, eiendomssjef i Diligentia, som nå har inngått en 20-års leiekontrakt med Scandic.