Thon Basic på vei

Thon Hotel Gardermoen

Thon Hotels lanserer nå et nytt tilbud, Thon Basic, som er et tilbud for bedrifter med mindre enn 500 overnattinger i året. Tilbudet dekker et behov for bedrifter som har et overnattingsvolum som er for lavt for å inngå standard firmaavtaler.

Thon Basic er en online-løsning, der all booking skjer via thonhotels.no. Bedrifter som inngår en Thon Basic-avtale, vil få inntil 15 prosent rabatt fra første overnatting på alle Thon Hotels i Norge og Sverige, og 10 rabatt rabatt på kjedens hoteller i Brussel og Rotterdam, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Avtalen innebærer at alle ansatte i bedriften kan booke overnatting til gunstige priser, via bedriftens egen side.

– Vi er glade for å lansere dette tilbudet, som vil gi mindre bedrifter mulighet til å redusere sine hotellkostnader, sier Turid Nyeggen, Markedsdirektør i Thon Hotels.