Thon åpner i Kristiansund

Fasaden på Thon Hotel Kristiansund

Thon Hotel Kristiansund åpner 1. november, og blir med sine 100 rom det tredje Thon-hotellet på Mørekysten.

Thon Hotel Kristiansund ligger helt nede ved havet på Innlandet i Kristiansund. Hotellet har to hovedhus – Brygga, den gamle fiskefabrikken, som ligger nærmest vannet, og Wesselhuset. Byggene knyttes sammen med en overbygd glassgang. Brygga vil kun inneholde hotellrom, mens Wesselhuset får resepsjon, restaurant og konferanseavdeling med plass til 280 personer i den største salen og 40 i den lille.

Flybussen vil utvide ruten til å kjøre til hotellet. Annen kommunikasjon vil være rutebuss, Sunnbåten, taxi eller man kan gå til sentrum på cirka 20 minutter.

Morten Thorvaldsen, adm. dir. i Thon Hotels.
Morten Thorvaldsen, adm. dir. i Thon Hotels.

– Kristiansund er en by hvor vi har manglet dekning, så dette er et etterlengtet hotell i en flott by. Jeg er veldig glad for å kunne åpne Thon Hotel Kristiansund, sier Morten Thorvaldsen, administrerende direktør i Thon Hotels.

– Det er moro og utfordrende å være med på åpningen av et hotell, særlig fordi det er i min egen hjemby. Jeg gleder meg til å ønske gjester velkommen til hotellet på Innlandet, sier Britta Joø, direktør på Thon Hotel Kristiansund.

Hotellfakta

  • Thon Hotel Kristiansund har totalt 100 rom
  • Alle rommene er innredet i lyse, moderne farger
  • Hotellet får to konferansesaler og egen restaurant
  • Hotellet er et Thon City-hotell, som defineres som et sentralt beliggende forretningshotell med god komfort, rettet mot jobbreisende og privatpersoner

Toppfoto: Fasaden på Thon Hotel Kristiansund