Best Western til Narvik

Den internasjonale hotellkjeden Best Western har fått et nytt tilskudd til stammen, Best Western Narvik Hotell denne gangen. Hotellet ligger 115 meter over havet, ved  Fjellheisen ved foten av Narvikfjellet, kjent for et av landets råeste alpinanlegg.

Hotellet ble bygget i 1988, og er et hyggelig sted for turister så vel som for konferansedeltagere og forretningsreisende, skriver kjeden i en pressemelding.

Best Western Narvik Hotell har 40 rom i forskjellige kategorier, én restaurant og møteromskapasitet for opp til 100 personer.

Hotellet har gjennomgått Best Westerns kvalitetskontroll med godt resultat, og daglig leder Kjetil Bjørkaas understreker at man vil fortsette arbeidet med å heve kvaliteten i alle ledd, fra rom og fellesarealer til restaurant og kjøkken.

Best Western Narvik Hotell er ett av flere hoteller som har sluttet seg til Best Western Hotels Norway så langt i år.

– Vi er glade for å ha fått et godt hotell i Narvik. Nord-Norge er et satsningsområde for Best Western i Norge, og med to hoteller i Lofoten og nå ett i Narvik, ser vi mulighetene for å etablere oss sterkere i denne landsdelen også, sier Hege Ramm, daglig leder og CEO, Best Western Hotels Norway.