Jule- og nyttårsfeiring til sjøs

M/S Baltic Queen til kai i Tallin (Wikipedia)

Hvorfor nøye seg med én fest når du kan ta to? Tallink og Silja Line inviterer til både tradisjonell julefeiring og en storslagen nyttårsfest om bord på sine skip fra Stockholm til Åland, Finland, Estland og Latvia.

Fra 20. november til 26. desember åpner Tallink og Silja Line dørene til dekket bord, med mat fra svenske og lokale delikatesser. Jule- og nyttårsfesten finner sted om bord på alle båtene til Tallink og Silja Line som går fra Stockholm til Mariehamn, Åbo, Helsingfors, Tallinn og Riga.

Vel fremme ved de ulike destinasjonene kan du besøke de koselige julemarkedene som åpner første dag i advent. Her kan du handle estisk, latvisk eller finsk håndverk, og du finner også fine julegaver til en rimelig penge, skal vi tro pressemeldingen fra rederiet.

Både Estland og Latvia hevder at de var først ute med å pynte juletreet på 1500-tallet. Juletrærne som pryder Rådhuplassen og Domkirkeplassen er derfor ubeskrivelig flotte, sies det.

– Å forlate julestresset og kjøkkensølet hjemme, og i stedet bruke tiden med nære og kjære under festlige former, er et gode mange gjerne unner seg i jule- og nyttårstiden. Vi i Tallink Silja er veldig glade for å kunne tilby dette til en overkommelig pris, sier Ats Joorits, markedsansvarlig og visepresident i Tallink Silja i pressemeldingen.

Om bord på Silja Symphony og Silja Serenade er det duket for en real feiring fra første stund, helt til du er vel hjemme. I tillegg kan du ferie nyttår to ganger i løpet av turen; én i Finland og én i Sverige.

M/S «Baltic Queen» er Tallink Siljas siste tilskudd i en lang rekke skip. Også om bord på denne båten tar de nyttårsfeiringen svært seriøst. På nyttårscruiset All Inclusive om bord på «Baltic Queen» kan gjestene nyte så mye god mat og drikke de selv ønsker.

Foto: M/S «Baltic Queen» til kai i Tallin (Wikipedia)