Ingunn Weekly: Blir du med HSMAI onsdag 18. november?

Ingunn Hofseth, adm. dir. i HSMAI Chapter Norway.

Nå går det fort i svingene på HSMAI-bruket! Når jeg skriver dette, befinner jeg meg på HSMAIs kræsjkurs i sosiale medier i de kurstilpassede lokalene våre i Oscars gate i Oslo, med den alltid inspirerende og kunnskapsrike nettspesialisten Ingeborg Volan, som virkelig evner å tenne kursdeltagernes engasjement – meg inkludert!

Det summer deilig i lokalene, av en energi som smitter over på alle oss som er her, og som utvilsomt blir å finne i de sosiale mediene fremover. Og godt er det, for, som denne artikkelen av i går forteller, finner vi ingen(!) av topplederne i de ti største norske selskapene i de sosiale mediene, og at om lag 75 prosent av norske virksomheter mangler en strategi for sosiale medier. Det er det på tide at vi gjør noe med!

Deltagerne på forrige måneds kurs fortalte ar de hadde et meget stort utbytte av dagen. Behovet for å følge med i den raske utviklingen av disse mediene, er oppdaget i bedriftene. Ta kontakt med Anita om du er interessert i åpne eller bedriftsinterne kurs.

Se denne siden for ytterligere detaljer (også om kursene i Alta og Bodø rundt kommende månedsskifte).

Oslo Kongressenter på Youngstorget i Oslo sentrum. Fotograf: Kjetil Ree/Wikimedia Commons
Oslo Kongressenter på Youngstorget i Oslo sentrum. Fotograf: Kjetil Ree/Wikimedia Commons

Per i dag har vi over 50 påmeldte til Revenue Management-delen onsdag 18. november, fra en rekke hoteller, kjeder og fergeselskaper, blant annet, og det er slett ikke for sent å melde seg på! Arrangementet foregår på Oslo Kongressenter.

Og dagen etter – torsdag 19. november, er vi i Stockholm med det samme Revenue Management-programmet.

Samtidig er vi i full sving med forberedelsene til Møtebørsen, og HSMAI-prisene. Travelt for oss, ja visst, men desto mer å se frem til for deg!

Møtebørsavisen 2008Vi hører det om og om igjen: Medlemmene ser på Møtebørsen og HSMAI-prisene som noen av de viktigste HSMAI-tilbudene, og den største bransjebegivenheten i løpet av året, så meld deg på – jo før jo heller! I forbindelse med Møtebørsen gir vi som vanlig ut Møtebørsavisen (pdf, 4 mb). Annonsører bes kontakte Anita på ah@hsmai.no eller 91652873, så snart som mulig.

Vi i HSMAI-sekretariatet bobler for tiden over av entusiasme over alt som er i ferd med å skje, og gleder oss til å dele alt sammen med deg.

Ha en strålende slutt på arbeidsuken!

Ingunn Hofseth
Adm. dir.