– Tulleforbruket er borte

Fest med champagne

Solli plass: –?De store champagneflaskene er borte, men folk unner seg fortsatt litt hverdagsluksus, sier Bo Vivike (36) som driver flere utesteder på vestkanten i Oslo til Aftenpostens Oslopuls.

–?Alle vil gå ut i et område med mye mennesker, der man kan gå innom flere steder i løpet av samme kveld.

Vivike er blant dem som driver utelivet på vestkanten fremover. Hans siste tilskudd til området rundt Solli Plass på Frogner, er Bygdøy Allé Restaurant (BAR), med egen cocktailbar i kjelleren. Fra før av driver han La Belle Sole med den tilhørende Sollihagen, og har også eierinteresser i restauranten NO. 15 i Skovveien. I tillegg til sine egne steder trekker Vivike frem Barbeint, Oak, Olivia, Alex Sushi og Nobilis som de for tiden høyest profilerte klubbene og restaurantene på vestkanten. Som mer kommersielle, men godt fungerende steder nevner han Champagneria, Hammertson og Forrest & Brown.

Les hele saken på Oslopuls