Nye kluter i Oslo og Fredrikstad

Reisende i hotellresepsjon

Siri Fjelde er ansatt som direktør for Quality Hotel Fredrikstad, mens Katri Inkerø tar over direktørstolen på nye Clarion Collection Hotel Folketeateret i Oslo, ifølge to pressemeldinger fra Choice Hotels Scandinavia, som står for driften av de skandinaviske Comfort- Quality- og Clarion-hotellene.

Choice Hotels Scandinavia tok over driften av Quality Hotel Fredrikstad i høst, og Fjelde har lang erfaring fra hotellbransjen og som direktør på ulike choicehoteller. Hun er på plass i Fredrikstad 1. desember.

– Vi er svært glade for at Siri Fjelde har takket ja til å overta Østfolds flotteste hotell, Quality Hotel Fredrikstad. Da vi monterte Quality-skiltene på taket i høst, annonserte vi våre store ambisjoner om å forbedre både lønnsomhet og servicegrad. Fjelde har bakgrunnen og lederegenskapene som skal til for å gi hotellet dette ekstra løftet, sier Eivind Tangvik, branddirektør for Quality Hotels i Choice Hotels Scandinavia.

Lang bakgrunn fra Choice

Siri Fjelde kommer fra stillingen som direktør for det nyåpnede Clarion Collection Hotel Folketeateret i Oslo. Hun har en bred bakgrunn som direktør for flere hoteller i Choice. Fjelde har lang erfaring fra hotell- og reiselivsbransjen, og har i tillegg jobbet som rådgiver innen lederutvikling og coaching i en rekke år. Fjelde, som opprinnelig er fra Narvik, flyttet til Fredrikstad i vår.

– Jeg gleder meg til å sette meg inn i driften og bli kjent med de ansatte. Sammen skal vi ikke bare viderutvikle det flotte hotellet, men også Fredrikstad som et reisemål. Jeg håper stadig flere kan få øynene opp for hva denne byen har å by på, sier hun. 

Avløser Fjelde

Katri Inkerø, på sin side, overtar roret ved nye Clarion Collection Hotel Folketeateret i Oslo etter Siri Fjelde. Hun som kommer fra stillingen som direktør ved Clarion Collection Hotel Gabelshus, og starter på Folketeateret allerede 1. desember, som også er siste sjanse til å se utstillingen FOLK og delta i konkurransen i passasjen.

– Vi er veldig glade for at Katri Inkerø vil være med fra én hotellperle til en annen. Folketeateret har allerede rukket å bli en suksess, og Katri vet å sørge for både atmosfære, service og lønnsomhet. Vi gleder oss til å følge Oslos kuleste hotell videre, under Katris ambisiøse lederskap, sier Mevold.

FOLK – utstilling og konkurranse

Clarion Collection Hotel Folketeateret åpnet 1. oktober i år. Christian Ringnes og Petter A. Stordalen arrangerte en storstilt åpningsfest et par uker senere. Fotografen Marcel Leliënhof sørget for at sterke kvinner ble rammen rundt festen, med Norges største fotoutstilling. Frem til 1. desember er Folkepassasjen kledd med Leliënhofs vakre og gigantiske portretter.

Utstillingen er også utgangspunktet for Choices første virale markedskampanje. På www.folkepassasjen.no kan folk laste opp sine egne portretter, og vinne en drømmekveld med treretters middag for 20 personer i passasjen og overnatting på hotellet.

– I Clarion Collection liker vi å gjøre ting annerledes. Folketeaterbygget ble en gang reist på visjonen om å gi kultur til folket. Derfor vil vi by på gode overraskelser, både i passasjen og innenfor hotelldørene. Med svært gode tilbakemeldinger på både utstillingen og konkurransen, håper vi å servere mer kultur i passasjen etter at damene til Marcel er tatt ned, sier Svein Arild Mevold.

(Illustrasjonsfoto)