Tre nye Radisson Blu-hoteller

Radisson Blu Iveria Hotell i Georgias hovedstad Tbilisi (foto fra Rezidor)

Rezidors hotellkjede Radisson Blu har åpnet tre nye hoteller i høst. Ved Radisson Blu Hotell, Hamburg Airport er det gangbro mellom flyplassen og hotellet. I Georgia har Radisson Blu åpnet sitt første hotell, og i Tunisia venter 14.000 kvadratmeter Spa, skriver kjeden i en pressemelding.

Gangbro til Radisson Blu Hotell, Hamburg Airport

Gjestene ved Radisson Blu Hotell, Hamburg Airport tar seg enkelt frem og tilbake til hotellet via en gangbro fra ankomst- og avgangshallen.

Hotellet er bygget i sirkel, noe som setter et individuelt preg på de 266 rommene og suitene. Hotellets innredning er utformet av svenske Christian Lundwall, som har designet hoteller og restauranter over hele verden.

På hotellet finnes også et konferansesenter på 1000 kvadratmeter, et treningssenter og en prisbelønt italiensk restaurant. Når været tillater det, kan gjestene koble av på hotellets takterrasse og nyte utsikten til Hamburgs havn.

Rezidor åpner sitt første hotell i Georgia

Da Rezidor åpnet sitt første hotell i Georgia, ble et 20 etasjes høyt tårn fra 70-tallet forvandlet til et moderne hotell.

I de 249 rommene ved Raddisson Blu Iveria Hotell, Tbilisi i Georgia, blandes den moderne stilen med inspirasjon fra georgiske tradisjoner.

Hotellet har over 800 kvadratmeter tilrettelagt for konferanser og møter, og to restauranter, én internasjonal og én italiensk. I de to øverste etasjene ligger welness-avdelingen, med fantastisk utsikt. Her finnes blant annet et spa med behandlingsrom, svømmebasseng og treningssenter.

Spa-hotell i Tunisia

Radisson Blu Resort & Thalasso har åpnet i Monastir i Tunisia. Hotellet har 280 rom med 14 juniorsuiter, to seniorsuiter og 20 Spa-suiter – alle med egen balkong eller terrasse. Hotellet har dessuten tre restauranter og hele seks barer.

Tunisia er blitt et yndet reisemål for mange nordmenn. I 2010 åpner hotellet et 14.000 kvadratmeter stort spa, som kommer til å bestå av flere bassenger, badstu, hammambad, behandlingsrom og restauranter.

Spaet skal også spesialisere seg på saltvannsbehandlinger, og i øverste etasje vil det komme 20 Spa-suiter med eget boblebad og behandlingsrom.

Foto: Radisson Blu Iveria Hotell i Georgias hovedstad Tbilisi (foto fra Rezidor)