Choice utvider konsernledelsen

Torgeir Silseth, adm. dir. i Choice Hotels Scandinavia

Choice Hotels Scandinavia utvider konsernledelsen som følge av en offensiv vekststrategi. I tillegg formaliserer kjeden satsingen på samfunnsansvar og utvikling av egne ansatte, med CSR-ansvarlig som en del av konsernledelsen.

Tobias Ekman, branddirektør for Nordic Hotels, André Schreiner, branddirektør for Quality Resort og Arne Haugen, direktør for HR & CSR, blir i dag en del av lederteamet i Choice, skriver kjeden i en pressemelding.

– Vi har store ambisjoner, både kommersielt og i måten vi vil drive selskapet på. De siste årene har vi vokst kraftig, ikke bare i antall hoteller, men også i bredden. Vi ønsker å videreutvikle alle våre unike merkevarer, og dette mangfoldet avspeiler vi i vårt lederteam. I tillegg løfter vi CSR og HR-arbeidet, som er en enda viktigere plattform på tvers i hele kjeden. Det er naturlig og svært gledelig å utvide lederteamet med dyktige og entusiastiske medarbeidere som André, Tobias og Arne, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Choice Hotels Scandinavia.

André Schreiner har vært i Choice-systemet siden 1997, og drevet Quality Hotel & Resort Sarpsborg siden år 2000. Her hadde han blant annet ansvaret for den store utbyggingen i 2008. Choice Hotels Scandinavia skiller nå ansvaret for Quality Resort og de unike Stand Alone-hotellene, som inkluderer blant annet Farris Bad og Copperhill Mountain Lodge. Daniel Stenbäck viderefører ansvaret for Stand Alone-hotellene og André Schreiner får ansvaret for alle Quality Resort, med til sammen 13 anlegg i Norge og Sverige.

Tobias Ekman ble ansatt som direktør på Nordic Hotels i Stockholm i høst, etter at Choice tok over de to hotellene Nordic Light og Nordic Sea. Med ambisjon om å utvikle varemerket og konseptet videre i andre storbyer i Skandinavia, har Ekman fått en naturlig plass i konsernledelsen. Ekman har lang erfaring fra hotellbransjen og fra Choice, blant annet som hotelldirektør ved Clarion Hotel Sign i Stockholm.

Arne Haugen har vært ansatt i Choice siden 1995, og har arbeidet som direktør ved en rekke ulike hoteller. Fra 2007 fikk Haugen ansvaret for HR, miljø og samfunnsansvar (CSR) sentralt i Choice. Kjeden har lenge arbeidet med miljø, samfunnsansvar og utvikling av egne ansatte, og har iverksatt en rekke ambisiøse prosjekter. De siste årene er dette arbeidet blitt intensivert og tettere integrert i forretningsutviklingen. Dette formaliseres ytterligere når Haugen i dag blir en del av konsernledelsen.

Foto: Torgeir Silseth, adm. dir. i Choice Hotels Scandinavia.