Ingunn Weekly: Fagmøte med julegløgg

Ingunn Hofseth, adm. dir. i HSMAI Chapter Norway.

Kjære medlemmer og samarbeidspartnere. HSMAI inviterer til fagmøte i HSMAIs lokaler i Oscarsgate 81, Oslo, tirsdag 15. desember klokken 14.00.

Temaet for anledningen blir Lønnsomhet i norsk hotellbransje – en studie av «best practice» blant norske hoteller, ved Kåre Sandvik.

Alle er opptatt av lønnsomhet i reiselivsnæringen, men hva er de mest effektive virkemidlene for å styrke reiselivsbedriftenes lønnsomhet? Foredraget presenterer en studie av lønnsomhet blant norske hoteller og hva som forklarer hva som skiller de mest lønnsomme fra de andre. Noen stikkord er kapasitetsutnyttelse, kjedetilhørighet, størrelse, innovasjon og produktfortrinn.

Kåre Sandvik, dr. oecon, prorektor og professor i markedsføring ved Høgskolen i Buskerud. Fotograf: Jan-Henrik Kulberg
Kåre Sandvik, dr. oecon, prorektor og professor i markedsføring ved Høgskolen i Buskerud. Fotograf: Jan-Henrik Kulberg

Kåre Sandvik er dr. oecon fra Norges Handelshøyskole og professor i markedsføring ved Høgskolen i Buskerud. Han har omfattende konsulenterfaring fra norsk reiseliv, og har også høstet flere internasjonale forskningspriser som eneste nordmann, blant annet best overall paper awards fra American Marketing Association (2003) og European Academy of Marketing (1996). Sandvik har arbeidet som gjesteprofessor i USA, og er leder av nasjonal fagkomite i markedsføring. Han er også leder for den kommende nasjonale fagkonferansen i markedsføring: www.johanarndt.com.

Foredraget varer i cirka én time etterfulgt av mulighet til å stille spørsmål.

Deretter byr vi på julegløgg og pepperkaker.

HSMAI-medlemmer deltar kostnadsfritt, mens ikke-medlemmer betaler kr 500,-.

Send inn din påmelding til postbox@hsmai.no, merket «HSMAI fagmøte».

Velkommen med din påmelding!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir.
HSMAI Chapter Norway