Ukens navn: Arne Bertelsen

Arne Bertelsen, daglig leder på Frogner House i Oslo

Arne Bertelsen

Daglig leder

Frogner House

– Hva består din arbeidshverdag av?

– Teamet på Frogner House Apartments har jobbet knallhardt i 2009 med å lage et litt annerledes bokonsept; Home when you’re not. Frogner House Apartments skal være små hjem for dem som skal bo borte. Som lagleder har jeg bidratt med alt fra reservasjoner, vask, så vel som å utarbeide langsiktige strategier, rutiner og kvalitetskontroll.

– Hva er det beste ved jobben din?

– For meg er å komme til en bedrift med dekket bord lite motiverende. Da jeg begynte på Frogner House Apartments 1. januar i år, var det nok å ta tak i. Jeg blir utrolig motivert av å bygge team og konsept. Jeg motiveres og motiverer best når bedriften konstant er i utvikling, og ser helt klart at jobben på Frogner House Apartments har et stort potensial fremover i tid.

– Har du noen du har sett opp til?

– Jeg har mange jeg ser opp til, først og fremst er dette er mennesker som tør å satse i motgang og som utøver godt lederskap for å oppnå gode resultater.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– På kontoret er vi opptatt av gode resultater og fornøyde kunder. Hver fredag går vi gjennom salget og tilbakemeldingene, og de ansatte premieres. Dersom vi har hatt en uke med mye motgang, tar vi et idémøte for å finne fremtidsrettede løsninger.

– Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

– Mitt første medlemskap fikk jeg i 2002, uten å vite hva HSMAI sto for. Siden da har jeg vært medlem med små opphold mellom arbeidsforhold.

– Hva synes du er det beste ved HSMAI?

– Min favoritt er absolutt Møtebørsen, som jeg alltid deltar på. Dessverre er jeg ikke flink nok til å delta på andre aktiviteter.

– Er det noen aktiviteter/tiltak du synes HSMAI bør starte opp?

– Jeg synes HSMAI gjør en fenomenal jobb, men bør vel først og fremst starte med å benytte meg mer av tilbudene.

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– Den perfekte helgen forandrer seg med årstidene, men på denne tiden er det helt klart peiskos og ski i Hemsedal som teller.

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Politikk er ikke min greie. Jeg er vel som folk flest; har mange meninger uten grunnlag.

– Hva er tittelen på boken om livet ditt?

– Som 33-åring er jeg mest opptatt å gjennomføre mitt arbeid fremfor å skrive om det, og slik tror jeg alltid det vil være for min del.

– Hvor går neste reise privat eller i arbeid?

– Min far har invitert hele familien til Hawaii i februar. Jeg har hørt mye fint om øyene og ser frem til å nyte livet i godt klima.

– Har du noen spesielle hobbyer?

– Etter jeg la opp som kokk, har det blitt en hobby. Jeg er glad i naturen og det den tilbyr. Om sommeren er det fiske og på høsten stikker jeg til skogs med bikkja etter sopp så snart det finnes en mulighet.