Poengsanking hos First Hotels

First Hotels er blitt ny partner i SAS’ lojalitetsprogram, EuroBonus. Nå får gjestene hos First Hotels 500 SAS Eurobonus-poeng per overnatting.

Alle SAS Eurobonus-medlemmer som booker rom, får 500 poeng for hvert opphold de har på et av First Hotels’ hoteller, skriver kjeden i en pressemelding.

– Det betyr mye for First Hotels å bli en del av SAS EuroBonus-ordningen. Dette er et veletablert program i hele Skandinavia. Bonusordningen blir derfor et viktig tilleggsprodukt for våre kunder, og det bidrar til at First Hotels blir enda mer attraktiv, sier administrerende direktør Michael Telling i First Hotels.

– Når First Hotels nå blir en del av vårt SAS EuroBonus-program, vil det bidra til et bredere mangfold av hoteller, og First Hotels kompletterer våre andre hotellpartnere, sier Kerstin Ellerberg Hassel, Director Partnerships Eurobonus i SAS.

First Hotels for forretningsreisende

Med tilslutningen av SAS-EuroBonus, får First Hotels’ gjester et samlet bonussystem å forholde seg til.

– Vi vet at mange av våre forretningsreisende gjester benytter seg av EuroBonus-kort under sine reiser. Ved å introdusere EuroBonus i First Hotels, tror vi det vil bidra til at flere i denne gruppen vil velge oss når de er ute på reisefot, sier Telling.

I tillegg til å tjene opp EuroBonus-poeng, kan alle EuroBonus Gull-medlemmer oppgradere rommet til neste romkategori.

– Dersom vi har rom tilgjengelig, er det hyggelig å kunne tilby alle gullmedlemmer en slik oppgraderingsfordel. Det håper vi kan sette en ekstra hyggelig spiss på oppholdet hos oss, avslutter Telling.

I tillegg til å samarbeide med EuroBonus, har First Hotels partnere som Lufthansa Miles & More,
British Airways Executive Club, Flying Blue (Air France/KLM), Thai Airways Royal Orchid Plus, Singapore Airlines Kris Flyer, Cathay Pacific Asia Miles, United Airlines Mileage Plus, Emirates Skywards, Qatar Airways Privilege Club, All Nippon Airways Mileage Club, China Eastern Eastern Miles, Etihad Airways Etihad Guest, Jet Airways JetPrivilege og South African Airways Voyager.