God Jul!

Jul

Det har vært et travelt halvår for hsmai.no-redaksjonen etter at nettstedet fikk sitt ansiktsløft på tampen av sommeren – og ennå er vi vel ikke helt i mål med utviklingen av et nettsted som kommer til å befinne seg i konstant utvikling. Likevel syns vi responsen på det foreløpige produktet har vært god, og at vi har funnet frem til en sømløs formidlingsform, som kommuniserer via flere kanaler i én operasjon:

  1. Nyheter på selve nettstedet
  2. Mating via Twitter og Facebook
  3. HSMAI Weekly, som er basert på nettstedets publiserte artikler

Nå tar imidlertid hsmai.no-redaksjonen pause til straks over nyttår, da nyhetene om Møtebørsen og HSMAI-prisene rimelig nok kommer til å få stor oppmerksomhet. Det betyr imidlertid ikke at redaksjonen tar fri. Tvert om kommer vi til å ha hendene fulle med produksjonen av Møtebørsavisen i romjulen, selv om vi nok også skal vite å få tatt en pust i bakken mellom slagene.

Vi vil gjerne benytte anledningen til å takke alle HSMAI-medlemmer og andre for et utrolig fint og interessant halvår med «Nye» hsmai.no, og til alle i bransjen som har forsynt oss med spennende nyheter. Til slutt ønsker vi dere en riktig Deilig Jul og et enestående Nytt År!