Ingunn Weekly: Lise Karlsnes og Ørjan Burøe til prisfest

Lise Karlsnes og Ørjan Burøe

Torsdag kveld 14. januar går den populære HSMAI-prisfesten av stabelen på Oslo Kongressenter i Oslo.

Vi skal feire de mange flotte vinnerne i årets konkurranse. De innsendte prisbidragene blir utstilt i foajeen på Oslo Kongressenter, så vi har satt av ekstra tid til mingling med kolleger, konkurrenter og samarbeidspartnere. Det blir band og topp musikk, med blant annet Lise Karlsnes, mens Ørjan Burøe er kveldens konferansier. Ørjan har de siste ti årene vært en av Norges mest populære standupkomikere, og har stor suksess som programleder på frokostshowet på Radio 1, der hans daglige ”Luringen”-innslag har blitt veldig populært.

Men om dagen samles vi på HSMAI Møtebørsen i Norges Varemesse på Lillestrøm, som foregår parallelt med Reiseliv B2B. Møtebørsen er å finne i en egen messehall, B-hallen.

Ta flytoget til Møtebørsen – Gratis!
Ta flytoget til Møtebørsen – Gratis!

Den årlige Møtebørsen arrangeres for 17. gang, og for første gang foregår den hos Norges Varemesse på Lillestrøm. Dette skjer samme dag som Reiseliv B2B åpner. Bli med, du også! Møtebørsen har hovedfokus på forretningsreiser, events, kurs og konferanser. Dagen åpner med aktuell debatt med flere av reiselivsnæringsen toppledere klokken 09.00, under temaet «Status og fremtid – muligheter og utfordringer», og fortsetter med korte og effektive møter med konferanseleverandører, hoteller og konferansesentre, og andre reiselivsaktører. Vi avslutter dagsarrangementet med et premiedryss og et meget givende og nyttig seminar om «Hvordan sette mål for å oppnå en mer effektiv tidsplanlegging. Hvordan nå dine mål og samtidig ta hensyn til alle de roller du har?».

Påmelding, både til prisfesten og HSMAI Møtebørsen, skjer på mb.hsmai.no.

Vårt «eget» flytog stopper på Lillestrøm. Nærmere informasjon om dette går ut til alle påmeldte noen dager før arrangementet. Avreise er klokken 08.35 fra Oslo Sentrum.  Retur fra Lillestrøm til Oslo er klokken 17.48 – og det er gratis!

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

Ingunn Hofseth. ThumbnailVi ses på torsdag 14. januar.

Velkommen med din påmelding!

Ingunn Hofseth
Adm. dir.
HSMAI Chapter Norway