Velkommen til HSMAI Møtebørsen 2010!

Hektisk aktivitet på Møtebørsen

Klokken 09.00 torsdag morgen braker det løs på Norges Varemesses Reiseliv B2B. Da åpner HSMAI Møtebørsen i egen hall – Hall B, med fri transport fra Oslo S, med HSMAI MøteBørsenToget, vårt eget, innleide flytog, klokken 08.35.

Ta Flytoget til Møtebørsen – Gratis!
Ta Flytoget til Møtebørsen – Gratis!

Her møter du representanter for Norges ledende aktører innen reiselivsbransjen, med gode tilbud til deg som er innkjøper av reiselivstjenester. Du er hjertelig velkommen – og det koster absolutt ingenting! Toget fra Lillestrøm og tilbake til Oslo går klokken 17.48 – og er også gratis.

Velkommen skal du være!

Påmelding og møtebooking ordner du på denne siden. Mer informasjon om HSMAI Møtebørsen her.

Toppfoto: Hektisk aktivitet på Møtebørsen.