Rezidor tar inn hos Dinamo

Angelica Montez

Rezidor Hotel Group har inngått samarbeidsavtale med Dinamo PR. Byrået skal bistå selskapet med kommunikasjonsoppgaver, hovedsakelig knyttet til hotellkjedene Radisson Blu og Park Inn.

– Tung bransjekunnskap og reiselivskompetanse samt hyggelige medarbeidere, som virkelig ønsket å jobbe med oss, er en viktig årsak til at valget falt på Dinamo. Byrået er med sin kommunikasjonsfaglige bredde, unikt i Norge, i tillegg  har de medarbeidere som har lang og bred erfaring innen turisme og reiseliv. Vi ser virkelig frem til et samarbeidet vi har stor tro på, sier Angelica Montez de Oca, PR ansvarlig for Rezidor i Norden i en pressemelding.

Rezidor har flere store oppgaver som venter i 2010, og blant de første er åpningen av Oslos første Park Inn-hotell, allerede 13. januar. I høst åpner Park Inn også på Gardermoen. Ellers pågår fremdeles reposisjoneringen av Radisson Blu, som i høst byttet navn fra Radiosson SAS.

– Vi gleder oss til å jobbe tett med Rezidor. Som en av de ledende aktørene i Norge, og med et sterkt navn internasjonalt, kåret til beste internasjonale hotellkjede under Grand Travel Award 2010, er dette en oppdragsgiver vi virkelig gleder oss til å samarbeide med, sier Thorbjørn K. Laundal, seniorrådgiver i Dinamo.

Dinamo har de siste årene jobbet opp en betydelig portefølje innen turisme og reiseliv, og har i dag oppdragsgivere innen de fleste reiserelaterte bransjer.

Foto: Angelica Montez de Oca, Manager PR & Communication The Nordics i Rezidor-kjeden.