– Glad for aktive støttespillere

Avis på Møtebørsen 2010

– HSMAI kunne aldri ha kommet dit vi nå er uten våre aktive samarbeidspartnere, som Avis, Europeiske Reiseforsikring, Innovasjon Norge, Norges Varemesse Reiseliv og Proff™, forteller en fornøyd Ingunn Hofseth, administrerende direktør i HSMAI Chapter Norway på telefon fra Lillestrøm, som spesielt fremhever Avis, som også er til stede med egen stand på Møtebørsen.

– Jeg kan ikke understreke nok hvor viktig det er for en organisasjon som oss å ha aktive støttespillere, som spiller på lag, sier hun, samtidig som hun retter en takk til alle som har bidratt på forskjellig vis.

I skrivende stund er det tid for de forhåndsbookede møtene mellom tilbydere og kjøpere av reiselivstjenester, før åpen markedsplass og nok et seminar på ettermiddagen, etter en debattsesjon, workshop, en formiddagsmarkedsplass og møter tidligere på dagen.

Sonderer terrenget

Tarjei Gylseth, management-konsulent.
Tarjei Gylseth, management-konsulent.

– Det kryr av folk her, forteller management-konsulent Tarjei Gylseth, som er innleid av HSMAI for å bistå under arrangementet.

– Det summer i ett, og når jeg ser meg omkring, er det jammen ikke mange tilbydere som sitter ved bordene og tvinner tommeltotter, og folk ser ut til å være flinke til å mingle. Møtebørsen er en usedvanlig fin arena for det som er arrangementets formål; å virke som møteplass for selgere og kjøpere av reiselivstjenester, fortsetter han.

– Hvor mange avtaler som inngås på stedet, er det sannelig ikke godt å si, men det virker som om det initieres en del prosesser, og at mange av deltagerne kanskje først og fremst sonderer terrenget.

Stor prisfest i kveld

Lise Karlsnes og Ørjan Burøe er blant dem som står for underholdningen.
Lise Karlsnes og Ørjan Burøe er blant dem som står for underholdningen på HSMAI-prisfesten.

Når det offisielle programmet er over på HSMAI Møtebørsen klokken 17, gjør deltagerne seg klar til å returnere fra Lillestrøm med HSMAI MøteBørsenToget, før kveldens store begivenhet: HSMAI-prisfesten, der blant annet Årets Reiselivsmarkedsfører 2009 blir kåret. Dessuten blir det mingling, konkurranse, topp underholdning og fest. Og nachspiel, for dem som ønsker det. Og, fremfor alt, så skal vi feire vinnerne av HSMAI-prisene. Underholdingen står blant annet Briskeby-vokalist Lise Karlsnes og konferansier/standupkomiker Ørjan Burøe for.

Prisfesten starter i Oslo Kongressenter klokken 19.00.

Toppfoto: Avis, som er en av HSMAIs viktigste støtterspillere, var hjertelig til stede med egen stand på HSMAI Møtebørsen 2010.