- Reiselivets Oscar-kveld: Priser, prestisje og jubel da HSMAI hedret årets beste i bransjen
- Finalistene til HSMAI Awards Norway 2024 er…
- Meld deg på HSMAI Europe Power-Up – SoMe and influencers – The New Era of Reaching Customers!
- HSMAI Awards Norway 2024
- Nytt og spennende år - Møte- og Eventbørsen, Awards, ECC og mer!
Skeie på egne ben
Bocuse-vinner Geir Skeie åpner fiskerestaurant i Sandefjord i lokalene til fiskehandlerne Brødrene Berggreen til høsten. Skeie satser på sommeren og julebordsesongen, skriver Stavanger Aftenblad.
Én av landets mest kjente fiskehandlere forener dermed krefter med Fitjar-kokken. Restauranten vil servere sjømat av høy kvalitet, i et folkelig konsept. Sandefjord får dermed nok et tilbud på matfronten.
Restauranten åpner i november og vil være åpen i julebordssesongen og på sommeren, fra mai til august.
Les hele saken på Aftenbladet.no
Foto: Bocuse d’Or-vinner Geir Skeie (fotograf: Jarle Vines/Wikimedia Commons)