RBG Bar & Grill i Oslo

RBG Bar & Grill-konseptet til Rezidor

I oktober 2008 lanserte Rezidor sin seneste nyhet innen sitt voksende segment for bar og restaurant. Den første RBG Bar & Grill åpnet med stor suksess på det nyoppussede Park Inn Cardiff City Center. Nå er konseptet kommet til Oslo, i nyåpnede Park Inn Oslo i Øvre Slottsgate.

Den fargerike RBG Bar & Grill, med sin sterke, tykke logo, moderne skilt og alt designet med en effektfull rødfarge, bygger opp under Park Inns fargerike fremtoning innen hotellnæringen. RBGs meny og service er designet for å være rask, morsom, enkel, i likhet med Park Inns merkevare, skriver Rezidor i en pressemelding.

RBG har utviklet seg fra å være et tradisjonelt lunsj- og middagkonsept, og tilbyr nå en mer allsidig heldagsmeny, med mat som er eksepsjonelt preparert, lagd og servert på en slik måte at det ordinære blir ekstraordinært, skal vi tro pressemeldingen.

Det unike og essensielle elementet på hver eneste RBG er en ”state-of-the-art” kullgrill. ”Thrill of the grill” er nøkkelen til hele konseptet. Menyen er tilpasset for både å være enkel og innbydende, og RBGs retter er sunne, i likhet med hva dagens kunde både fortjener og krever, heter det.

RBG tilbyr egensignerte retter fra grillen, inkludert biff, kylling, grillede kongereker, den beste gourmetburger, inkludert et utvalg av enkle retter, supper, salater og sideretter samt lokale favoritter. I tillegg vil det være et utvalg av desserter.