Serviceforum i mars

Styret i Serviceforum 2010, med leder Sindre Saue i spissen.

Den 18. mars arrangerer studenter ved Norsk Hotellhøyskole i Stavanger det 20. Serviceforum i rekken. I år har konferansen fått navnet ”Balansert ledelse – Money Talks”, og vil handle om revenue management, corporate social responsibility og lønnsomhet. Blant foredragsholderne i år finner vi Erik Loe fra Dinamo reklamebyrå, Torgeir Silseth fra Choice og Daniel Skjeldam fra Norwegian, skriver Serviceforum i en pressemelding.

Hele foredragsrekken vil bli holdt i Norsk Hotellhøyskoles lokaler på Universitetet i Stavanger fra klokken 09.00 til 16.30, der det også serveres forfriskninger og lunsj.

I tillegg til arrangementet på dagen, holdes det, tradisjonen tro, en sosial og festlig fireretters bankett på kvelden. Her blir det, i tillegg til god mat og drikke, underholdning og utdeling av NHS’ Hederspris i samarbeid med Hotellhøyskolen. Atlantic Hall på Radisson Blu Atlantic Hotel i Stavanger sentrum blir dekket opp til fest, og banketten begynner 19.00. Deltageravgiften er satt til kr 2495,- for dag og kveld, og kr 1895,- for dagprogrammet alene.

– Vi ser på dette arrangementet som en kjempefin mulighet til å bli bedre kjent med våre medstudenter, og ikke minst knytte et sterkere bånd mellom oss selv og hotell- og reiselivsbransjen, sier leder av Serviceforum 2010 Sindre Saue Årdal. Han legger vekt på at studentene som fremtidig arbeidskraft i næringen savner engasjement og kontakt med bransjen.

Styret i Serviceforum 2010 er klar til åpningen av konferansen i mars.
Styret i Serviceforum 2010 er klar for konferansen.

– Vi vil fylle Atlantic Hall med engasjerte mennesker og vise dem det beste vi ved Norsk Hotellhøgskole har å by på, og ikke minst skape en fast møteplass mellom studentene og bransjen.

Serviceforum er en non-profitt studentorganisasjon ved Norsk Hotellhøyskole, som hvert år arrangerer en fagkonferanse for hotell-, restaurant- og reiselivsnæringen. Konferansen tar opp aktuelle tema, bidrar til faglig utvikling, inspirasjon og debatt. Arrangementet har tidligere samlet fra 150 til 200 deltakere fra hele landet, inkludert studenter som ønsker å få inspirasjon og knytte viktige kontakter for fremtiden.

Styret består av ni studenter fra både hotell- og reiselivsledelse ved Norsk Hotellhøgskole. I tillegg til styret, settes cirka 60 studenter i sving under selve arrangementet. De påtar seg oppgaver som servitører, kokker, verter, sjåfører, resepsjonister og mer.

Detaljer om konferansen på Serviceforums eget nettsted

Toppfoto: Styret i Serviceforum 2010, med leder Sindre Saue i spissen.