Leiligheter på Myhregaarden

Resepsjonen i Myhregaarden Hotell i Stavanger

– I August 2008 åpnet Myhregaarden Hotell sine dører for Stavangers gjester. Vi har hatt stor suksess og har stor tro på fremtiden. Det er en del planlagte hoteller i Stavanger, men det er etter vår mening ikke nok i Stavanger sentrum. Hotellkapasiteten i Stavanger svært presset, særlig på ukedager, men tidvis også i helgene, på grunn av mange arrangementer og ”happenings” i Stavanger, Norges svar på Frankrikes Lyon, sier Anders Hjortenberg Nilsen, apartments manager ved Myhregaarden Hotell, i en pressemelding.

– Av disse grunner utvidet Myhregaarden Hotel  den 15. Januar med en ny divisjon/avdeling, med hensyn til Stavangers omdømme som opplevelses- og konferansedestinasjon, samt evnen til å imøtekomme stor pågang i etterspørselen etter hotellrom. Vi utvider med leiligheter fordi vi ser at det er blitt nye trender innenfor det å bo på hotell, supplert med lengre opphold, fortsetter Hjortenberg Nilsen, og tilføyer at Myhregaarden Apartments skal speile Myhregaarden Hotels kvalitet fra en litt annen side og perspektiv.

Myhregaarden Apartments vil i hovedsak legge fokus på langtidsleie fra tre til seks uker, men vil også substituere med korttidsleie fra tre netter etter behov, i samarbeid med Myhregaarden Hotell. I leilighetshotellet vil gjesten ha mulighet til å selv bestemme hvor mye service hun eller han ønsker.

– Gjesten kan ha en sammenlignbar ”Myhregaardens” hotellopplevelse i forhold til frokost, vask av rom, klesvask, kveldsmat og lignende tjenester, men i tillegg kan gjesten klare seg mer selv, og ha et mer individuelt og enkelt opphold etter ønske, sier Anders Hjortenberg Nilsen.

– Leilighetene ligger i gåavstand til alle byens fasiliteter, og selvfølgelig Myhregaardeen Hotell. Inkludert i leien er det selvsagt trådløst Internett, tv-kanalpakke, strøm, gass og utvask, slik som på Myhregaarden hotell.

– Leilighetshotellet som nå har hatt åpent kun én måned, har vært lett å selge, og har nærmest solgt selv, ettersom gjester synes leilighetene er flotte, ikke minst på grunn av med naturgasspeisen, beliggenheten og utsikten fra balkongen, sier en av resepsjonistene på hotellet.

Leilighetene finnes i størrelsene ett til fire soverom, og er et kjempegodt og rimelig alternativ til hotell for de fleste segmenter. I tillegg ser leilighetssjefen også for seg at det vil være populært i ferie- ogfritidsmarkedet.

– Sammenlignet med de største konkurrentene innenfor leilighetshotell-konseptet, vil vi drive på relativt lik måte, men vi vil tilby noe de ikke har. Vi kan tilby 24-timers personlig service. Dette mener vi er et stor pluss for våre gjester, og ikke minst oss selv. Vi er stolte over å kunne tilby nye, fine, vel- og fullutstyrte leiligheter i Stavanger sentrum, avslutter han.