Ukens navn: Harriet Hestad

Harriet Hestad, salgsjef ved Britannia Hotel i Trondheim.

Harriet Hestad

Salgssjef

Britannia Hotel

– Hva består din arbeidshverdag av?

– Jeg jobber mot eksisterende og nye kunder, for å skape mer trafikk til hotellet. Arbeidsdagen går med til planlegging av salgsaktiviteter, gjennomføring av kundemøter og visninger av hotellet, i tillegg til ulike kundearrangementer. Arbeidsoppgavene er varierende og spennende. Dagene blir ofte ikke som planlagt, og man har mange baller i luften samtidig.

– Hva er det beste ved jobben din?

– Helt klart mine gode kolleger, vi har det veldig artig på jobb! På Britannia har vi også stor frihet til å legge opp dagene slik vi selv ønsker, og det er viktig for en travel småbarnsmor!

– Har du noen du har sett opp til?

– Jeg ser opp til mennesker som tør å følge sine drømmer, og får de gjennomført. Cecilie Skog er et godt eksempel på det.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– Vi feirer bursdager med kake, sang og en liten oppmerksomhet. Og så har vi vinlotteri hver fredag. I tillegg arrangerer Britannia jule- og påskeavslutning for alle ansatte, og juletrefest for barna. I januar hvert år får alle ansatte ta med seg sine partnere på nyttårsfest.

– Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

– Siden 2003.

– Hva synes du er det beste ved HSMAI?

– Møtebørsen og HSMAI Weekly.

– Er det noen aktiviteter/tiltak du synes HSMAI bør starte opp?

– Jeg ønsker meg flere fagmøter i Trondheim.

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– Da er jeg på hytta i Oppdal, sammen med mannen og barna. Den starter med en stor familiefrokost, før resten av dagen tilbringes i bakken, eller ute i skogen på ski eller sykkel. Om kvelden spiser vi god mat og drikker rødvin, før vi sovner i sofaen.

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Jeg er svært opptatt av at barn og unge skal få være ute i naturen mer enn de er i dag. I tillegg ville jeg nok også innført større fokus på hvordan vi bruker bistandspengene i den tredje verden. Norge må bli en nasjon som bidrar til å bygge opp levekraftig industri og jordbruk i for eksempel Afrika. Det er den eneste måten vi kan bekjempe fattigdommen på.

– Hva er tittelen på boken om livet ditt?

– «I pose og sekk»!

– Har du noen spesielle hobbyer?

– Nå for tiden er det sykling og langrenn som teller. Skal debutere i Birkebeinerrennet i år, og jeg både gruer og gleder meg.

– Takk, har du ellers noe på hjertet?

– Flere ladestasjoner for el-biler i Trondheim!

Foto: Harriet Hestad, salgsjef ved Britannia Hotel i Trondheim.