Ingunn Weekly: Nominer dine kandidater til Årets Unge Hotelier og Årets Unge Leder i Reisebransjen!

Vinner på målstreken

All informasjon og nominering av kandidater må være oss i hende innen 9. mars, og utdelingen skjer i Oslo torsdag 22. april 2010. De nominerte vil bli behørig presentert i HRR, som kommer ut ved påsketider, samt i andre medier.

Geir Lundquist, adm. dir. i Scandic Hotels Norge (foto fra Scandic)
Geir Lundquist, adm. dir. i Scandic Hotels Norge, leder juryens arbeid (foto fra Scandic).

Årets juryleder er Geir Lundquist, adm.dir. i Scandic Hotels.

Nå tar vi løftet med å gjøre denne prisen til en pris for hele bransjen, og håper du kan være med på løftet. Prisen har vært hotellfokusert, da vi kun har arbeidet med Cornell University. Dette er nå endret. For å nå tydeligere ut, også til reisebyråene, flyselskapene, turoperatørene og andre aktører i reiselivsnæringen, har vi inngått et samarbeid med velrenommerte London School of Economics. Samtidig videreføres samarbeidet med Cornell, som regnes som verdens fremste lærested for hotellnæringen.

Kåringen av Årets Unge Hotelier og Årets Unge Leder i Reisebransjen arrangeres av HSMAI, i samarbeid med HRR (Hotell, Restaurant & Reiseliv) og andre bransjeaktører, og vil bli arrangert i Oslo 22. april klokken 19.00.

Premien til Årets Unge Hotelier er tre valgfrie PDP-kurs à tre dager, ved The Cornell School of Hotel Administration, slik at det er mulig å tilpasse undervisningen egne behov. Vinneren av Årets Unge Leder i Reisebransjen får to valgfrie ukekurs ved London School of Economics (LSE).

Begge prisene inkluderer reise og opphold. Kostnadene forbundet med dette blir dekket av flere toneangivende bedrifter, som blir presentert i HRR, HSMAI Weekly og andre medier.

Konkurranseregler:

Den som nomineres må:

  • være bosatt i Norge
  • være 33 år eller yngre
  • inneha lederstilling i en reiselivsbedrift i Norge

Alle som arbeider i reiselivsbransjen kan nomineres, for eksempel ansatte i hoteller, hotellkjeder, kongressentre, reiselivsorganisasjoner, flyselskaper, fergeselskaper, cruiseselskaper, restauranter, reisebyråer og turoperatører. Du kan sende inn forslag på kolleger eller andre kandidater.

For å nominere en kandidat, send inn: Navn, adresse, e-post, telefon, stilling, arbeidssted, resymé, begrunnelse for nominasjon og bilde – samt navn, e-post, telefon, arbeidssted og stilling for deg selv.

Forslag sendes på e-post til postbox@hsmai.no, eller sendes i posten til HSMAI, Oscarsgate 81, 0256 Oslo. E-post eller konvolutten merkes «Årets Unge». Forslag sendes inn fortløpende, senest innen 9. mars 2010.

Prisutdeling

Ingunn Hofseth. ThumbnailVil foregå torsdag 22.april kl 19.00 i Oslo.

Lykke til med nomineringen!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway